Sean Penn se ne vraća na snimanje serije “Gaslit” dok se svi ne cijepe

Jedna od vrlo iščekivanih televizijskih serija sigurno je „Gaslit“, politički triler koji prikazuje aferu Watergate iz drugačijeg ugla i bavi se ljudima koji su u toj priči bili manje poznati. Seriju režira Matt Ross, poznat po filmu „Kapetan Fantastični“, dok glavne uloge imaju Sean Penn, Julia Roberts i Dan Stevens. Međutim, Sean Penn je sada postavio ultimatum – sve dok se kompletna ekipa serije ne cijepi, on se ne vraća na snimanje. Pri tome je Penn ponudio organizaciju cjepljenja preko svoje nevladine udruge Community Organized Relief Effort.

Produkcijski, snimanja u Kaliforniji podijeljena su u zone. NBCUniversal, kompanija koja producira seriju „Gaslit“, uvela je pravilo po kojem cijepljeni moraju biti oni koji su u zoni A, odnosno oni koji su u bliskom kontaktu jedni s drugima tijekom snimanja te najčešće ne nose nikakvu zaštritu. Penn zahtijeva da cjepljeni moraju biti i oni izvan zone A odnosno da svi moraju biti cijepljeni, pa i oni koji nisu u kontaktu s glumcima i tehničkim osobljem, ali rade na snimanju serije.

Razlog Pennovog zahtijeva je taj što se delta soj korona virusa počeo širiti Kalifornijom te je broj dnevno zaraženih u neprestanom porastu.

Komentiraj