SAMO NAM JE JOŠ ON TREBAO Butković poslušao Milanovića i otišao na konzultacije s kravom, stigla i nova fotografija: ‘Pobjednički tim’

Autor:

Foto: Facebook

Dok reakcije javnosti na odluku Ustavnog suda ne jenjavaju, stižu i prve informacije oko razgovora HDZ-a s mogućim partnerima – Domovinskim pokretom. Ipak, kakav bi to bio dan da se ne oglasi Butković, ni manje ni više nego sa svojom kravom Milovom, koja je ovu predizbornu kampanju imala bolji PR od većine političara.

Dok Plenković pokušava skupiti dovoljno ruku kako bi oformio Vladu, nekim HDZ-ovcima te brige nisu ni na kraj pameti.  HDZ-ov Oleg Butković objavio je ponovno na svom Facebooku fotografiju krave Milove koju je besramno koristio za napade na predsjednika Zorana Milanovića. Butković je u kampanji tvrdio i da mu Milanović želi oduzeti mezimicu, a ona se našla i u ustima predsjednika koji je poručio Butkoviću da se nastavi konzultirati sa Milovom.

Prva opuštena nedjelja, nakon vrlo dinamične kampanje. U zaleđu Novog Vinodolskog, pobjednički tim na okupu. Nadam se da smo uspjeli kampanju učiniti zanimljivom i prepoznatljivom. Hvala vam svima na potpori i na 19.646 preferencijalnih glasova”, napisao je Butković na Facebooku.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Veronica

prije 4 tjedna

Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20.000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY. ;;;'''''''[[]