TEŽAK ŽIVOT MINISTRA Butković brojao koliko je puta Milanović spomenuo kravu pa zavapio: Nemoj tako o mojoj kravici Milovi

Autor:

11.04.2024., Pula: Nakon obilaska nekoliko dionica zeljeznicke infrastrukture u Istri, Ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butkovic, na pulskom je zeljeznickom koodvoru dao izjavu. Photo: Sasa Miljevic / PIXSELL/PIXSELL

Photo: Sasa Miljevic / PIXSELL/PIXSELL

Danima šira hrvatska javnost ne prestaje pratiti okršaje između ministra Olega Butkovića i predsjednika Zorana Milanovića, a čini se kako se Facebook prepucavanju ne nadzire kraj. 

U četvrtak je predsjednik Republike Zoran Milanović komentirao Butkovićevu najavu da će u petak dati ostavku kazavši: “I mi trebamo vjerovati jednom lažovu nakon njegovih konzultacija s kravom. Nek’ se nastavi konzultirati s kravom.”

Nije trebalo dugo kako bi stigao odgovor od Butkovića:

“Dobra večer Zorane,

Imam potrebu nešto te zamoliti. Nemoj više tako posprdno govoriti o mojoj kravici Milovi. Danas si je u svom obraćanju spomenuo čak devet puta. Krave su simbol blagostanja, one su othranile generacije i generacije naših predaka, moje i tvoje roditelje. Hrvatsko selo preživjelo je zahvaljujući i kravama. Tko ima u kući kravu, zna da neće umrijeti od gladi.

Slobodno nastavi udarati po meni, ali Milovu mi ne diraj.

P.S. Dostavljam i video dodatak ovoj objavi da se i sam uvjeriš da si baš pretjerao. Donekle mogu razumjeti da si bio ljut jer ti je osujećen lukavi plan, ali svejedno si pretjerao.”

Uz objavu Butković je stavio i video u kojem su montirane današnje izjave Milanovića te je izdvojio svaku rečenicu u kojoj je predsjednik spomenuo kravu.

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.