ZVAO ORBANA Butković Milanoviću: ‘Zorane, sam pao, sam se ubio! Sam si priznao čime se baviš’

Autor:

17.04.2024.., Zagreb - Docek izbornih rezultata za Hrvatski saboru u stozeru Hrvatske demokratske zajednice (HDZ), Hrvatsko socijalno-libaralne stranke (HSLS), Hrvatske demokrscanske stranke (HDS), Hrvatske narodne stranke (HNS) i Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) u hotelu Westin. Oleg Butkovic Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Slavko Midzor/PIXSELL

HDZ-ov tehnički ministar Oleg Butković oglasio se na svom Facebook profilu nakon obraćanja medijima Zorana Milanovića.

Podsjetimo, Butković je prije konferencije za novinare postavio dva pitanja Milanoviću – je li jučer kontaktirao predsjednika vlade susjedne države kako bi ga spojio s izabranim predstavnikom nacionalne manjine s ciljem da ga podrži za mandatara i je li protuustavno da se od predsjednika vlade traži da utječe na sastavljanje hrvatske vlade.

Novinari su Milanoviću prenijeli pitanja iz nove objave Olega Butkovića. Prvo je rekao da neće odgovarati, no onda je ipak komentirao Butkovića.

Butković je nitko da postavlja pitanja. On ljude kleveće, to će jako platiti. Ovo pitanje… Manjine se drže zajedno. Ovo je pokušaj da se zamuti… On je uhvaćen u kaznenom djelu, ponaša se kao luda. On i Anušić su pobjegli s proglašenja loših rezultata za HDZ. Di si zbrisao?” postavio je pitanje Olegu Butkoviću.

“Nikoga od zastupnika manjina nisam zvao. S nekim krugom ljudi jesam razgovarao, to je moje političko djelovanje i nikakav Ustavni sud mi to ne može zabraniti. Ovo pokazuje zašto je važno da nisam dao ostavku na mjesto predsjednika. Što bi ta ekipa napravila da jesam? Kladim se da bi Reiner dao mandat Plenkoviću”, rekao je Milanović.

Nešto kasnije Zoran Milanović rekao tko je predsjednik susjedne zemlje na kojeg je ciljao Butković – mađarski premijer Orban.

“Tko je Butković da mene pita jesam li se čuo s Orbanom? Čujem se stalno. Butković je uhvaćen, on je za postupak”, rekao Milanović.

Photo: Facebook/Screenshot

Nova objava Olega Butkovića na Fejsu

Butković je nedavno na svom Facebooku napisao da je Zoran Milanović nesvjesno priznao čime se bavi i da je zvao Orbana radi podrške manjinskog zastupnika.

“Zorane, znaš onu narodnu: ‘Sam pao, sam se ubio!’ Ja sam ti postavio dva pitanja u kojima nisam rekao kojeg stranog državnika si jučer kontaktirao radi podrške manjinskog zastupnika, a ti si sam rekao da je riječ o Viktoru Orbanu. Izborni poraz ti je očito poremetio koncentraciju.

P.S. Hvala ti što si, doduše nesvjesno, priznao i potvrdio čime se baviš. Oleg”, napisao je HDZ-ov Butković.

USTAVNI UDAR Šeparović: Zabranjujemo Milanoviću da bude mandatar i premijer!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Veronica

prije 1 mjesec

Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.