PUŠNIK “Znam da će kritičara uvijek biti, ali mi smo tek počeli raditi”

Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je u četvrtak, nakon lutrije jedanaesteraca ispao iz Europa lige. Nadoknadili su Splićani 1:2 iz Izraela, nakon 90 minuta bilo je 2:1, ali Maccabi je bio bolji u izvođenju jedanaesteraca. Iako je Lovre Kalinić ‘skinuo’ dva, kod Splićana nisu pogodili Tudor, Ohandza i Ćosić, koji se iz junaka (zabio oba pogotka) pretvorio u tragičara.

“Danas je odlučila lutrija s penalima. Čestitke igračima, danas su se lavovski borili. Držali smo se plana igre. Kazao sam da ćemo trebati sreću, ali je na žalost nismo imali”, rekao je nakon susreta trener Hajduka Marijan Pušnik. Dodao je kako su bili ‘tako blizu, a tako daleko’. Na svoje igrače je, kaže, ponosan. “Biti će dobro u prvenstvu ako nastave s ovakvim pristupom”.

“Momci su pokazali da imaju moć i perspektivu, te da možemo napraviti dobre stvari u prvenstvu. Znam da će kritičara uvijek biti, ali mi smo tek počeli raditi. Zajedno smo samo tri mjeseca i na dobrom smo putu”, rekao je Pušnik.

Novinari su ga pitali hoće li nakon ispadanja iz Europe podnijeti ostavku, a Pušnik im je odgovorio da je to glupo pitanje, jer je tek počeo raditi. “Imam ugovor na dvije godine, zašto bih podnio ostavku?”

Komentiraj