Za ubojstvo trogodišnjeg dječaka čije je tijelo pronađeno u srijedu ujutro u plićaku u uvali Mandrač u Puli sumnjiče se dječakova majka i jedna maloljetnica, izvijestila je poslijepodne istarska policija nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja PU istarske i pulske policije 32-godišnja hrvatska državljanka i maloljetna 14-godišnja hrvatska državljanka sumnjiče se da su počinile kazneno djelo teškog ubojstva.

Neslužbeno se doznaje da je maloljetnica štićenica Doma za odgoj djece i mladeži u Puli. Zbog neprijavljivanja počinjenog kaznenog djela sumnjiči se 29-godišnjak iz Medulina, navodno ljubavnik majke ubijenog dječaka.

U zgradu pulskog suda oko 19 sati i 45 minuta privedena je i maloljetnica koja je s majkom Chiarom Pašić rođenom Rojnić ubila trogodišnjeg Chiarinog sina Denisa Pašića, javlja Regional Express.

Službenici PU Istarske maloljetnicu su dopratili u civilnom automobilu što je iznenadilo foto reportere. Više od načina privođenja šokirala je konstitucija maloljetne suučesnice u ubojstvu. Radi se o djevojčici krhke građe.

HRT neslužbeno doznaje da je obitelj 32-godišnjakinje još je prije 7 godina zatražila psihijatrijsku pomoć za nju. Ona je liječenje odbila i pobjegla u BiH. U Centru za socijalnu skrb tvrde da nisu imali ikakvih saznanja o problemima u toj obitelji.

Navodno je 32-godišnjakinja bila u Centru, no samo zbog pitanja skrbništva nad sinom nakon razvoda braka. Skrbništvo je i dobila. Također se neslužbeno doznaje da bi 14-godišnja prijateljica majke dječaka mogla biti maloljetnica koja je boravila u pulskome Domu za mladež. Odatle je pobjegla i za njom je bila raspisana policijska tjeralica.

Susjedi i poznanici ove majke iznose na društvenim mrežama svoja saznanja o tome kako je majka zanemarivala dijete, a ono nesnosno i neprekidno plakalo, zabrinjava i činjenica da su svi do sada o tome godinama šutjeli.

Neslužbeno se doznaje i da su majka i maloljetnica policiji priznale zločin te da je majka prilikom ispitivanja izjavila da se “samo htjela riješiti dječaka”.

Komentiraj