PULA Uhićena dvojica od tri napadača na 77-godišnjeg umirovljenika

Policija je uhitila dva napadača koji su napali 77-godišnjeg umirovljenika koji je čuvao terasu pulskog kafića, javlja Index. Informacija je potvrđena iz PU istarske.

Za trećim počiniteljem se traga, ali je njegov identitet poznat policiji.

Napadnuti muškarac za Glas Istre je ispričao što se dogodilo.

“Došli su oko šest sati i dirali hrvatsku i istarsku zastavu koje vise na terasi. Upozorio sam ih da to ne čine, a oni su rekli da u 9:30 sati moraju na postrojavanje u vojsku te da su pred zastavom svaki dan. Onda su otišli i vratili se nakon sat vremena s palicama, maskama i kapuljačama na glavama. Nisu ništa rekli, samo su me počeli tući. Udarali su me u glavu, u ruku, a nakon što sam pao, nogama su me tukli po rebrima”, kazao je muškarac koji se  trenutno  nalazi u bolnici jer su mu slomljena tri rebra i ruka.

“Pulska je policija danas oko 11.50 sati zaprimila dojavu iz pulske bolnice da se kod njih nalazi muškarac koji je ozlijeđen u Ulici Danteov trg u Puli. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da su tijekom noći tri nepoznata počinitelja nakon verbalnog sukoba, fizički napali 77-godišnjeg muškarca. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Policijski službenici su u večernjim satima uhitili dvojicu muškaraca koji se dovode u vezu s događajem. Jedan je uhićen na području Pule, a drugi na području Zagreba. Za trećim počiniteljem traga, no policiji je poznat njegov identitet. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, stoji u priopćenju iz Policijske uprave Istarske.

 

 

Komentiraj