The Dead Daisies

Solo koncert ‘The Dead Daisiesa’ u klubu Boogaloo

‘The Dead Daisies’, planetarno popularni All Starr bend, ponovno se vraća u Zagreb povodom europske turneje ‘Daisyland’. Svojim će žestokim nastupom pokoriti zagrebački klub Boogaloo 11. prosinca, u kojem će prvo odsvirati jedan akustični set za svojih pedeset najvjernijih fanova, a nakon toga kreću s koncertom i još dva sata prave rock’n’roll poslastice.

Članovi benda redom su rock velikani i jedni od najpoznatijih glazbenika na svijetu. Postavu čine David Lowy, Dough Aldrich, John Corabi, Marco Mendoza i Deen Castronovo koji su svoju karijeru izbrusili u legendarnim bendovima poput Whitesnakea, Journeya, Thin Lizzya i Mötley Crüea. U 15 godina postojanja, bend je nastupao uz rame velikim imenima koji su godinama krojili povijest glazbe, a samo neki od njih su KISS, Scorpions, Lynyrd Skynyrd i Guns N’ Roses.

The Dead Daisies

Ova  petorka je prvi američki bend koji se može pohvaliti nastupom na Kubi nakon prekida američkog embarga i nezaboravnim nastupom s orkestrom od 60 članova u Poljskoj. Osim toga, objavili su četiri studijska i jedan live album, a sa svojim su se prvim singlom ”Lock ‘N’ Load” probili među najboljih 20 pjesama 2013. godine.

“Jako smo uzbuđeni što nas turneja ponovno dovodi u Zagreb. Spremamo apsolutno dvosatno ludilo kako bi publika imala nezaboravan provod, a kroz set listu ćemo odsvirati naše najveće hitove“, izjavio je David Lowy.

Komentiraj