REAKCIJE NA SMJENU KUJUNDŽIĆA: “To je to”

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je donio odluku i razriješio ministra zdravstva Milana Kujundžića, kazao je novinarima glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Počele su pristiuzati i prve reakcije na smjenu Kujundžića.

“Kad razriješiš ministra kojeg si žestoko branio ali ne razriješiš partnere kojima se sudi jer te oni i dalje drže da možeš razrješavati stabilno”, napisala je na Twitteru bivša premijerka Jadranka Kosor.

“To je to”, kratko je poručio Bojan Glavašević.

“Kujundžić je osmi po redu ministar opterećen aferama koji je morao napustiti ovu Vladu. Građanima je više dosta korupcije. Zaslužuju bolje od toga. Vrijeme je za promjene!”, navodi se u objavi SDP-a.

“Mandat Kujundžića pamtit ćemo po skrivenim kućama i ogromnom neredu u zdravstvenom sustavu. Nažalost, Kujundžić u 3 godine nije napravio ništa u zdravstvu, ali je sustav premrežio svojim sljedbenicima iz stranke Zora. I nakon Kujundžića, Kujundžić”, napisao je Mirando Mrsić.

“Smijenjen Milan Kujundžić. Plenkovićevih 13. Najprotočnija vlada do sada”, napisala je Marijana Puljak.

Na Facebooku je Glavašević napisao:

“Od dvadeset i jednog člana Plenkovićeve vlade koja je dobila povjerenje u Saboru, ostalo je samo osam ministara, a jedan od njih je na odlasku. Ovo je vlada korupcije i afera, i uvjerljivo je najpokvarenija u povijesti Hrvatske.

Kad vas netko pita što je domoljublje, odgovorite da je to izlazak na parlamentarne izbore i glasanje protiv HDZ-a i njihovih satelita. Edit: Jedva pola sata nakon ove objave smijenjen je Milan Kujundžić”, navodi se u objavi.

Od dvadeset i jednog člana Plenkovićeve vlade koja je dobila povjerenje u Saboru, ostalo je samo osam ministara, a jedan…

Posted by Bojan Glavašević on Tuesday, January 28, 2020

Komentiraj