Proslavite Valentinovo u hotelu koji je još 1989. prvi pokrenuo ovu romantičnu tradiciju

Autor:

Photo: Arhiva Hotela Esplanade

Poklonite voljenoj osobi najljepše iznenađenje na Dan zaljubljenih – romantične trenutke u otmjenom ambijentu zagrebačkog hotela Esplanade. Prepustite se ugođaju art decóa, profesionalnoj usluzi i jedinstvenim gurmanskim užicima.

Ako razmišljate o tome kako ovog Valentinova impresionirati svoju bolju polovicu, a da pritom ne putujete daleko, predlažemo vam da isplanirate noćenje u zagrebačkoj Esplanadi i uživate u romantičnoj večeri udvoje u ozračju Zinfandel’sa.

Očekuje vas pjenušava dobrodošlica, mirisne ruže, glazbeni klasici i romantična večera od šest sljedova jela pripremljenih s ljubavlju.

Najfinija selekcija delicija

Chefica Ana Grgić Tomić za tu je prigodu odabrala najfiniju selekciju delicija poput tartara od hlapa s aiolijem od citrusa posluženog uz osvježavajući umak od naranče i šafrana, potom ručno rađenih raviola punjenih domaćom skutom i špinatom posluženih s kavijarom od pastrve i jadranskim škampom, zatim dimljenog romba s consomméom od ljutike, dok glavni slijed donosi slastan janjeći file uz spoj graška, mente, krumpira i tučenog smeđeg maslaca.

Gala večeru zaokružuje prigodan desert s malinama, ružom i ružmarinom uz koji ćete se iznova zaljubiti, a sve dame očekuje i raskošan poklon nagrađivane domaće kozmetičke kuće Nikel.

Nastavite slavlje uz prigodne valentinovske koktele u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail baru, u kozmopolitskom ambijentu s pogledom na grad, a potom rasplamsajte strasti i provedite najdivnije trenutke u raskoši sobe Superior. Prepustite se okusu slatke dobrodošlice i nazdravite ljubavi uz vrhunski pjenušac, a jutro dočekajte uz à la carte selekciju privlačnih jela za doručak u sobi ili u restoranu Zinfandel’s.

Očekuje vas izbor peciva i kroasana, Esplanadin klasik – jaja Benedict na briocheu od maslaca ili jaja Royal s dimljenim lososom i špinatom, tost s avokadom, hrskavom pancetom i rösti krumpirićima, slasne američke palačinke s bobičastim voćem i javorovim sirupom, neizostavni štrukli, francuski tost s medom, izbor smoothieja, rezano voće, cijeđeni sokovi i dakako pjenušac. Razmazite voljenu osobu savršenim poklonom koji će još dugo ostati u sjećanju.

Za dašak romantike kod kuće, predlažemo vam da naručite ružičastu poklon-kutiju s dvije prigodne ružičaste slastice u obliku srca pripremljene od ukusnih malina, mascarponea, tonke i baršunaste rubi čokolade te iznenadite voljenu osobu najromantičnijom gestom na Dan zaljubljenih.

Valentinovo za dvoje u Esplanadi. Photo: Arhiva hotela Esplanade

Valentinovska večera

Valentinovska večera u restoranu Zinfandel’s iznosi 770 kuna po osobi, uključuje šest sljedova jela, čašu pjenušca za dobrodošlicu, ružu i poklon kozmetičke kuće Nikel za damu. Broj stolova je ograničen. Jelovnik je dostupan na dan Valentinova, 14. veljače 2022. Stol je moguće rezervirati pozivom na +385 1 45 666 44.

Cijena romantičnog paketa je 365 eura, a uključuje večeru u Zinfandel’su i jedno noćenje s doručkom za dvoje u sobi Superior uz slatku dobrodošlicu, cvijeće i pjenušac u sobi, kao i korištenje saunom i fitnessom, superbrzi Wi-Fi te PressReader Hot Zone za besplatno preuzimanje novina i časopisa tijekom boravka. Broj paketa i broj osoba u restoranu ograničen je s obzirom na epidemiološke mjere. PDV je uključen u cijenu paketa. Cijena u eurima (€) informativne je prirode, a stvarna cijena ovisi o tečaju na dan plaćanja/odlaska iz hotela. Boravišna pristojba od 1,60 € po osobi po danu nije uključena u cijenu. Moguća je nadoplata za višu kategoriju sobe, kao i nadoplata za dodatno noćenje po specijalnoj cijeni. Ponuda je dostupna ovisno o raspoloživosti kapaciteta.

Posebno naručeni dodaci naplaćuju se dodatno. Rezervacije smještajnog paketa i dodatne informacije na tel. +385 1 4566 666 ili e-poštom na [email protected]. Poklon-kutiju s dvije prigodne ružičaste slastice u obliku srca moguće je naručiti unaprijed putem e-maila na [email protected] ili na tel. 091 604 22 57. Poklon-kutija iznosi 180 kn i količina je ograničena.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.