Promjena COVID-19 pravila: Navijači Manchester Uniteda ipak smiju na utakmicu protiv Young Boysa

Navijači Manchester Uniteda moći će gledati utakmicu svog kluba u Ligi prvaka protiv Young Boysa nakon što je švicarska momčad pristala na promjenu COVID-19 pravila za susret koji je na rasporedu u utorak, piše u četvrtak “Times”.

Young Boys su odbili podijeliti ulaznice za gostujuće navijače poštujući lokalne zakone koji ne priznaju potvrdu Britanskog zavoda za javno zdravstvo (NHS), rekavši da će im ulazak biti dopušten samo uz europsku COVID potvrdu da su cijepljeni.

NHS potvrda, koju moraju posjedovati vlasnici ulaznica za utakmice Premier League, dopuštaju navijačima da pokažu da su ili cijepljeni ili imaju negativan PCR ili antigenski test ne stariji od 48 sati od početka utakmice.

Međutim, Machester United je potvrdio da će 1,800 ulaznica sada biti dostupno navijačima kojima će moći pratiti utakmicu s tribina ako imaju negativan antigenski test napravljen na odobrenoj lokaciji pored stadiona, dodaje “Times”.

U ponedjeljak je UEFA objavila da će navijači moći putovati na gostujuće utakmice svojih klubova, ali poštujući nacionalne COVID-19 ograničenja u zemljama domaćinima.

Komentiraj