Prodano više od deset milijuna PlayStation ‘petice’

Sony Interactive Entertainment objavio je ovih dana da je širom svijeta prodano više od deset milijuna konzola PlayStation 5. To ju čini najbrže prodavanijom konzolom u povijesti tvrtke Sony.

Podaci od više od deset milijuna prodanih ‘petica’ skupljeni su do 18. srpnja ove godine. To je ogroman uspjeh za Sony, koji je ove rezultate ostvario usprskos pandemiji koronavirusa i problemima s distribucijom diljem svijeta.

Za sljedeće mjesece najavljeni su brojni novi naslovi za ovu konzolu: God Of War, Gran Turismo, Horizon Forbidden West te brojni drugi naslovi u suradnji s drugim partnerima kao što je Battlefield 2042, DEATHLOOP, Far Cry 6 i Kena: Bridge of Spirits.

“Nevjerojatno smo zahvalni našim obožavateljima na sjajnom prijemu konzole PlayStation 5 i našem rastućem portfelju igračke zabave. Bez njihove podrške i povjerenja, ovaj uspjeh ne bi bio moguć. Stalno napredujemo, pokušavamo da konzole budu dostupne širom svijeta i jedva čekamo dan kada će svi koji žele PlayStation 5 to moći ostvariti vrlo lako”, rekli su iz Sony Interactive Entertainmenta.

Komentiraj