Privatni detektiv otkrio znakove koji upućuju na to da vas partner vara

Autor:

Pixabay

Biti prevaren ili prevarena nije baš nešto što bismo si poželjeli, no događa se. Greška u koracima, loš izbor partnera i eto trećeg ili treće u igri. Jedino gore od nevjere je ignorirati istu i praviti se da je sve u redu. Ako vas osoba koja bi vas trebala voljeti najviše i poštovati, vara, nema govora o očuvanju i popravljanju odnosa koji i tako ne postoji, osim na papiru, a ostajanjem u njemu, samo sebi radite štetu.

Nevjera je češća u početku veze, nego kasnije u braku, a statistike pokazuju da oko 20 posto oženjenih muškaraca vara svoje supruge. S druge strane, nevjerno je 13 posto udanih žena, pokazalo je istraživanje američkog Instituta za obiteljske studije (IFS).

Tom Martin, bivši američki savezni agent, a danas privatni istražitelj čiji su klijenti najčešće muškarci i žene koji sumnjaju u odanost svojih supružnika, otkriva za The Independent da se gotovo svi preljubnici isto ponašaju. To tvrdi na temelju 40 godišnjeg iskustva u uhođenju preljubnika te navodi znakove koji ih razotkrivaju.

No, dodaje kako ne morate dizati paniku ako kod partnera otkrijete jedno ili dva podudaranja, no ako ih je četiri ili više, imate problem, odnosno on će imati problem kada ga suočite s istinom, a vi ćete se problema – nevjernog partnera, riješiti.

Evo koji su to jasni pokazatelji nevjere prema detektivu Tomu Martinu:

-mijenjanje navika
-raniji odlazak iz kuće i kasnije vraćanje doma
-službena putovanja
-izostanci s blagdana ili obiteljskih događaja
-pretjerani prekovremeni rad
-neobjašnjeni troškovi
-tajni računi na društvenim mrežama
-skriveni računi kreditnih kartica
-dodatno dotjerivanje
-tuđi miris na odjeći
-kupnja darova koje niste vidjeli
-predmeti “pali s Marsa” poput kondoma u autu
-učlanjivanje u teretanu


-propušteni pozivi s nepoznatog broja
-šifrirane ili tajne tekstualne poruke
-manje seksa
-povlačenje ili defenzivnost
-očigledne laži
-ljutnja i kratki živci
-odjednom mrzi iznenađenja poput vašeg posjeta njegovom/njenom radnom mjestu ili ranijeg povratka kući

U današnje vrijeme puno je lakše, nego prije kada nije bilo smatrphonea, partnera uhvatiti “s prstimau pekmezu” pa je i puno manja potreba za detektivima koji će uhoditi nevjerne supružnike, kaže Martin. Dovoljno je, dodaje uzeti partnerov telefon u ruke ili jednostavno gledati kako se on ponaša – skriva li poruke, brani li vam korištenje svog telefona… Iako se, kaže “igra zbog tehnologije drastično promijenila, varalice se isto ponašaju”.

Jedan od najvažnijih znakova na koje biste se trebali osloniti je intuicija. “Ljudi obično uvijek mogu prepoznati kada im draga osoba nije 100 posto iskrena”, zaključuje detektiv.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.