Ukrajinski ljubavni par oborio rekord u nošenju lisica, ali više nisu zajedno

Petar Glebov/PIXSELL

Ukrajinski ljubavni par Alexandr Kudlay (33) i Viktoria Pustovitova (29) su 123 dana živjeli zajedno vezani lisicama, piše nypost.com.

Iako su lisice, tj. lance skinuli krajem svibnja, svjetske medije je sada zainteresirala njihova priča i sudbina nakon ovog poduhvata. Par je odlučio ‘zategnuti’ svoju vezu na Valentinovo. Vizažistica i prodavač automobila su svoj poduhvat predstavili na društvenim mrežama, no imali su smo 7.800 pratitelja. Sve su radili zajedno, od odlaska u kupaonicu, tuširanja, pa sve do rada na poslu. Pustovitova je zbog nelagode pred klijentima odlučila napustiti radno mjesto.

Skidanje lanaca u Kijevu je prikazano na ukrajinskoj televiziji, a ovaj poduhvat je postao svjetskim rekordom. U nekoliko intervjua za medije su otkrili kako je to bilo neobično iskustvo. No, ne preporučuju nikome ponavljati takvo što.

Pustovitova je više puta istaknula da sada uživa u slobodi, kao neovisna osoba. Zanimljivo je da bivši ljubavni par ima namjeru prodavati na internetskoj aukciji dio po dio lanca, koji ih je držao nerazdvojnim 123 dana, a prihod bi išao u humanitarne svrhe.

Komentiraj