ZKM

Predstava ‘Noćni život’ gostovala u Narodnom pozorištu u Beogradu

Predstava ‘Noćni život’ nastala po tekstu Ivana Vidića, u režiji Paola Magellija, gostovala je u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Snježana Abramović Milković, ravnateljica ZKM-a je naglasila da je izuzetno zadovoljna gostovanjem u Narodnom pozorištu i načinom na koji je primljena predstava te dodala da da će se kao i do sada razmjenjivati predstave s tom uglednom kazališnom institucijom.

Kako su izvijestili iz Narodnog pozorišta, predstava je izvedena “pred punom dvoranom Velike scene Narodnog pozorišta u Beogradu, naišla je na izuzetno dobar prijem publike u kojoj su se mogli vidjeti brojna poznata lica iz kulturnog i javnog života Beograda”.

Predstavi je nazočio veleposlanik Republike Hrvatske u Beogradu, gospodin Gordan Bakota, direktor drame Narodnog pozorišta Željko Hubač, redatelj predstave ‘Noćni život’ Paolo Magelli, a od poznatih osoba tu su bili: redateljica Tanja Mandić Rigonat koja je oduševila zagrebačku publiku svojim viđenjem Čehovljeva ‘Ivanova’, brojni ugledni beogradski glumci te novinari i kritičari.

Publika je gromoglasnim aplauzom i ovacijama pozdravila predstavu.

U sjajnoj predstavi, za čiji je predložak Ivan Vidić dobio Držićevu nagradu, glume: Pjer Meničanin, Katarina Bistrović Darvaš, Doris Šarić Kukuljica, Urša Raukar, Lucija Šerbedžija, Barbara Prpić, Vedran Živolić, Frano Mašković, Anđela Ramljak, Nataša Dangubić, Hrvojka Begović, Filip Nola, Zoran Čubrilo, Milivoj Beader i Sreten Mokrović.

Komentiraj