Predsjednik Zoran Milanović i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitali braći Sinković

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković čestitali su sjajnoj braći Valentu i Martinu Sinkoviću, koji su u četvrtak osvojili zlatnu medalju u dvojcu bez kormilara na Olimpijskim igrama u Tokiju

“Bravo, dva puta bravo za braću Valentina i Martina Sinkovića! Čestitam vam na zlatnoj olimpijskoj medalji, još jednoj u nizu u vašoj sjajnoj veslačkoj karijeri! Zahvaljujući vama i vašem neumornom sportskom trudu i radu, hrvatska zastava opet se vije na najvišem olimpijskom postolju”, stoji u čestitki na Facebook profilu predsjednika Zorana Milanovića.

 

“Poštovani i dragi Martine i Valente, s velikim veseljem sam pratio Vaše osvajanje zlatnog odličja u dvojcu bez kormilara na Olimpijskim igrama u Tokiju, te Vam uime Hrvatskoga sabora i svoje osobno, od srca čestitam na tom izvanrednom postignuću. Nakon nizanja nebrojenih medalja sa svjetskih i europskih prvenstava, drugim olimpijskim zlatom dali ste novi sjaj kruni svojih sportskih karijera i ponovno nas učinili vrlo ponosnima. Time ste potvrdili da veslanje ostaje jedan od najtrofejnijih hrvatskih sportova na olimpijskim igrama, a Vi jedni od najuspješnijih hrvatskih sportaša u povijesti”, navodi se u čestitki predsjednika Hrvatskog sabora.

Komentiraj