Poznati rukometaš probudio se bez 30 posto mišića! ‘U šoku smo, obići ćemo sve doktore, cijelu Europu’

Autor:

08.02.2023., Arena Zagreb, Zagreb - EHF Liga prvaka, skupina A, 11. kolo, RK PPD Zagreb - PSG. Stefan Dodic Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Luka Stanzl/PIXSELL

Srpski rukomet je u šoku! Stefan Dodić, talentirani rukometaš i član Vojvodine koji ima samo 20 godina, probudio se s mišićima koji su atrofirali čak 30 posto. Zasad nije poznato o čemu se radi, samo je javljeno kako mu je karijera pod upitnikom.

Nakon pobjede protiv Partizana, rukometaše Vojvodine zatekla je ova užasna vijest o Dodiću:

“Ne znam što će biti s njim i njegovom karijerom”, kazao je vidno potreseni trener Vojvodine Boris Rojević za Sportski žurnal.

“To dijete je trebalo predvoditi reprezentaciju”

Potvrdio je da je Dodiću preko noći atrofiralo čak 30 posto mišića.

“Dodić je ustao i izgubio dio mišića. Nitko ne zna zašto, zbog čega. Izgubio je 30 posto mišića. Šokiran sam, cijeli dan sam nervozan i tužan. Mislim da je to dijete trebalo predevoditi našu reprezentaciju i Vojvodinu u narednim sezonama. Bio sam u šoku kad me je nazvao kondicijski trener i to mi rekao. Znam da ćemo svi u klubu sve učiniti, da ćemo obići sve doktore, cijelu Europu, da vidimo što je prava dijagnoza. Vjerojatno nije bila prava dosad”, kazao je njegov trener.

Inače, sada već bivši izbornik srpskih rukometaša Toni Gerona nije zvao Dodića na minulo Europsko prvenstvo u Njemačkoj zbog ozljede lijevog koljena. Stefan Dodić bio je najbolji mladi igrač Europe, smatra se izrazito talentiranim, a donedavno je igrao za PPD Zagreb.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.