Poznate žene poručuju ženama da prihvate svoje tijelo i ne brinu o tuđem mišljenju

Screenshot YouTube

Nedavnim objavama na društvenim mrežama mnoge poznate žene su pozvale na podizanje samosvijesti o svom izgledu, piše people.com.

Američka glumica i model Ireland Baldwin (25) je pozirala u bikiniju leopard uzorka i poslala je jasnu poruku da se žene moraju “prestati brinuti o onome što drugi misle o vama”. Ovoj inicijativi se pridružila i Coco Austin (42), supruga poznatog rapera Ice T-ja, koja je pozirala u bikiniju uz svoju petogodišnju kći Chanel Nicole. Poznati američki model i kućanica je otkrila kako je kći dojila do četvrte godine.

Ugodno ljeto i osnaživanje žena prema samoprihvaćanju je nedavno na društvenim mrežama najavila i poznata profesionalna sportašica, tenisačica Naomi Osaka. Ona je ostvarila suradnju s etiketom koja se bavi dizajniranjem odjeće za plažu iz Los Angelesa. U sklopu kampanje je pozirala u bikinijima naglasivši kako bi brandovi trebali dizajnirati odjeću i kupaće kostime za žene svih konfekcijskih brojeva.

Poremećaji prehrane i nezadovoljstvo svojim izgledom su česti problemi među dijelom ženske populacije među kojima ima i onih koje zbog toga ne žele previše izlaziti ili krenuti na kupanje na plažu.

Komentiraj