POŽEGA: Muškarac preskakao ogradu balkona i nabio se na šiljke

U vremenima kada su ekipe hitne pomoći i vatrogasaca zatrpane pozivima zbog koronavirusa i posljedica potresa, jučer ih je zatekao neobičan poziv zbog prelaska ograde prilikom koje se muškarac “nabio na šiljke”.  Neobičan događaj se dogodio u Požegi i prvo je pozvana Hitna pomoć.

U rekordnom vremenu na mjesto nesvakidašnjeg događaja stigla je ekipa Hitne pomoći s liječnikom koji su u prvom trenutku pokušali “unesrećenom” pomoći ali nisu uspjeli. Ništa drugo nije preostalo već pozvati i vatrogasce u pomoć koji su uvijek spremni i za takve intervencije. Na intervenciju su izašli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege koji su koristeći se “fleksericom” prerezali ogradu i skinuli stariju mušku osobu. U pomoć je priskočio i jedan policijski službenik  koji je spretno preskočio tu ogradu i s druge strane pomogao vatrogascima da se prilikom rezanja unesrećeni još više ne ozlijedi.

Kako doznaje Požega.eu portal, stariji muškarac zaboravio je ili zagubio ključ od ulaza u dvorište obiteljske kuće. Prema svemu sudeći bio je uvjeren da može preskočiti ogradu i ući u svoje dvorište, ali mu to nije pošlo za rukom, ostao je zaglavljen na ogradi.

Komentiraj