POVRATAK PRINCEZE Kate Middleton napokon viđena u javnosti, no njezin oporavak još traje

Autor:

London, UNITED KINGDOM  - **FILE PHOTOS** Prince Louis celebrates his sixth birthday with his parents Prince William of Wales and Catherine Princess of Wales, Kate Middleton, and his siblings Prince George and Princess Charlotte in the UK. Louis is one of the grandchildren of King Charles III and is fourth in the line of succession to the British throne behind his father and siblings.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 858890786, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN GERMANY, NETHERLANDS, Model Release: no, Pictured: Kate Middleton, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Kate Middleton se nije pojavljivala u javnosti otkako joj je u ožujku dijagnosticiran rak, no sada je viđena sa svojom obitelji.

Djeca princa i princeze, George, Charlotte i Louis, trenutno imaju školske praznike koji traju do 3. lipnja. Par će za to vrijeme pauzirati kraljevske dužnosti kako bi se družili s djecom.

Britanska javnost već je mjesecima zabrinuta za princezu od Walesa Kate Middleton, koja je u ožujku objavila da boluje od raka.

No ovih dana Kate je viđena u izlasku s obitelji i dok je sama obavljala zadatke, otkrili su izvori za People.

Ipak, glasnogovornik Kensingtonske palače istaknuo je kako njezine izlaske iz kuće ne treba shvatiti kao njezin povratak kraljevskim angažmanima te da princezi treba još vremena i prostora za oporavak.

Izvori iz palače su već ranije otkrili i da je njezin kalendar obveza za 2024. potpuno prazan, no People iz drugih izvora doznaje i kako to ne treba značiti da se Kate neće pojaviti na nekom događaju do kraja godine, ako se bude osjećala bolje.

U međuvremenu, fanovi princezi ispred Buckinghamske palače konstantno ostavljaju cvijeće i poruke za ozdravljenje. Obožavatelji kraljevske obitelji ostavili su po stotine poruka i buketa, ali i ostalih sitnih poklona, prenosi Daily Mail.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.