Policija objavila detalje teškog ubojstva na Črnomercu. Osumnjičeni je već bio problematičan

Autor:

18.10.2008., Zagreb, Hrvatska - Policijski znak na sluzbenim vozilima.r"nPhoto: Goran Jakus/PIXSELL

Goran Jakus/PIXSELL

Mladić osumnjičen za jučerašnje teško ubojstvo 51-godišnjeg člana obitelji u kući na Črnomercu pod nadzorom je policije, a kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon što ga otpuste s liječenja u zdravstvenoj ustanovi, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija.

Dvadesetšestogodišnjaka se sumnjiči za teško ubojstvo 51-godišnjeg muškog člana obitelji kojemu je, u Ulici Vinogradi u stanu u prizemlju kuće, nožem zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja.

Osumnjičeni se pješice dao u bijeg, a nedaleko mjesta događaja policija ga je na ulici uhitila. S obzirom na to da je imao ozlijede na ruci u vidu porezotina, prevezen je u Klinički bolnički centar „Sestre milosrdnice“ gdje mu je ozljeda sanirana. Zbog njegovog stanja upućen je na daljnji pregled gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi.

Ekipa za očevide Policijske uprave zagrebačke obavila je očevid, a kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja iz zdravstvene ustanove, kada će biti podnijeta i kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Mediji navode kako je riječ o ubojstvu oca, a mladić koji ga je ubio dva dana prije toga bio je priveden zbog sudjelovanja u incidentu u jednom kafiću.

Na zagrebačkom Črnomercu mladić ubio člana obitelji, uhićen prilikom pokušaja bijega

OZNAKE: ubojstvo

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.