Pogledajte kakvo je imanje Madonna od The Weeknda kupila za više od 19 milijuna dolara

Slavna pjevačica i glumica Madonna (62), nakon godina života na relaciji između New Yorka, Hamptonsa i Lisabona, odlučila je skrasiti u Los Angelesu. U Hamptonsu je nedavno proslavila Uskrs, a u ‘Grad anđela’ vratila se prošle godine za vrijeme karantene zbog koronavirusa, a iznajmljivala je imanje na Beverly Hillsu. Njena odluka da neko vrijeme ostane na istočnoj obali mogla bi biti povezana s biografskim filmom koji bi trebala režirati, a napisala ga je zajedno s Diablom Codyjem.

Madonna je odlučila okrenuti se predgrađu, pa je kupila imanje pjevača The Weeknda na Hidden Hillsu za 19.3 milijuna dolara. Tu je kuću 31-godišnji kanadski pjevač kupio prije četiri godine za 18.2 milijuna dolara, a inicijalno ju je namjeravao prodati za 25 milijuna dolara. Cijena je potom pala na 22 milijuna, a Madonna i njeni predstavnici uspjeli su cijenu spustiti za još 2.7 milijuna dolara, piše Dirt.

Riječ je o imanju s devet spavaćih soba i jedanaest kupaonica. Imanje se proteže na gotovo 1200 kvadrata, u glavnoj je kući sedam spavaćih soba, a još dvije nalaze se u gostinjskoj kući. Prostora je puno, ali Madonna se useljava sa svoje četvero od šestero djece, zajedno s pratnjom pomoćnika, dadilja i sigurnosnog osoblja.

Impresivno predvorje kuće otkriva da u cijeloj kući vlada moderna raskoš. Stepenice koje vode na kat dovoljno su prostrane da ispod njih stane i klavir. Formalna dnevna soba ima izlaz na dvorište, a blagovaonica uključuje i vinsku sobu s prilagođenim LED osvjetljenjem. U ogromnoj kuhinji, očekivano, nalaze se najmoderniji kuhinjski aparati i čak dva otoka. Uz kuhinju se nalazi ‘kutak’ za doručak i velika obiteljska soba s grijanom terasom. Iz kuhinje se dolazi do krila kuće gdje je smješteno osoblje, a na glavnom katu kuće još je i apartman za goste, teretana, medijska soba i ured s kaminom od crnog mramora.

Glavna spavaća soba zauzima gotovo cijelo krilo drugog kata, uz neizbježni kamin postavljen u kameni zid, privatni balkon te dvije ugrađene garderobe s velikom raskošnom kupaonom. Na dvorištu je veliki kamin, vanjska kuhinja, bazen i spa, čak i igralište za košarku, a sve je omeđeno uredno pokošenim travnjakom. Na imanju je i staja za konje, koja je pretvorena u dodatni životni prostor, a garaža za pet automobila može poslužiti i kao diskoteka s prilagođenim LED osvjetljenjem u ljubičastoj boji.

Madonnini novi susjedi na Hidden Hillsu su Lil Wayne, Drake, John Stamos i nekoliko pripadnika klana Kardashian.

No, ovo raskošno imanje nije prva nekretnina Madonne u Los Angelesu. Kuću koju je 2003. godine kupila za 12.5 milijuna dolara od glumice Sele Ward deset godina kasnije prodala je za 19.5 milijuna, Danas je u vlasništvu mogula Russa Weinera, vlasnika Rockstar energetskih pića. Tu kuću Weiner pokušava prodati posljednje četiri godine, a trenutno se proda je za 35 milijuna dolara. Madonna još posjeduje ogromnu gradsku kuću na Upper East Sideu na Manhattanu, koju je kupila prije desetak godina za 32 milijuna dolara. U imovinskoj kartici ima i farmu konja od 30 hektara u Hamptonsu, a prije nekoliko godina mediji su izvijestili da je kupila ljetnikovac iz 18. stoljeća u blizini Lisabona u Portugalu.

Komentiraj