NACIONAL JE SREDINOM DEVEDESETIH prvi objavio dokumente koji otkrivaju da je odlukom vlade Nikice Valentića hrvatski proračun oštećen za najmanje 45 milijuna njemačkih maraka, a Agrokor je istovremeno stvorio kapital od nekoliko desetaka milijuna maraka

Nacional je pred sam kraj 1996. prvi u Hrvatskoj objavio dokumente koji su ukazali na licemjerni pristup u istraživanju tzv. Pšenične afere koju je proteklog tjedna aktualizirao politički tajnik Mosta Nikola Grmoja. Grmoja je novinarima predočio dokumente na temelju kojih je ustvrdio da je Vladimir Šeks bio upoznat sa svim detaljima ove afere koja je sredinom devedesetih dovela do osnivanja saborskog istražnog povjerenstva.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakTodorić na slobodi zbog odluke hrvatskog suda
Sljedeći članakTEŽAK PORAZ TRUMPA Demokrati slave na izborima u SAD-u
Rođen u Zagrebu 21. kolovoza 1978., novinarstvom se bavim od 2000. godine kada sam počeo pisati za sportski web portal Sportnet.hr. Nakon nekoliko godina u sportskom novinarstvu, 2009. godine prvi put dolazim u redakciju tjednika Nacional gdje radim na portalu www.nacional.hr, a povremeno pišem i za tiskano izdanje Nacionala. Sredinom 2011. s nekoliko drugih novinara Nacionala prelazim u tjednik Aktual, a od ožujka 2013. do lipnja 2014. bio sam zamjenik glavnog urednika poslovne dnevne novine Business.hr. U prosincu 2014. vraćam se u Nacional gdje pišem o aktualnim političkim i gospodarskim temama.