Plodine su u Gradu Puli, na adresi Mutilska 60b, otvorile svoj 81. po redu prodajni centar.

Novootvoreni supermarket Pula već je 11 supermarket Plodina u Istri, a ujedno i drugi prodajni centar Plodina u Gradu Puli, pored supermarketa u ulici Jurja Žakna.

Otvaranjem ovog supermarketa otvorena su i nova radna mjesta, njih ukupno 45. Novi supermarket, koji je izgrađen po najnovijim standardima Plodina, prostire se na 2 500 četvornih metara i broji 160 parkirnih mjesta. Načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini.

“Grad Pula jedna je od vodećih turističkih destinacija, a otvaranjem ovog supermarketa u gradu Puli vjerujemo da ćemo doprinijeti unapređenju maloprodajne, ali u ukupne turističke ponude te širokom ponudom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po povoljnim cijenama, maksimalno zadovoljiti sve potrebe kako stanovništva otoka tako i turista tijekom turističke sezone“, izjavili su iz Uprave Plodina.

Kad govorimo o prodajnom asortimanu, prehrambeni proizvodi čine 65% ponude, a posebno mjesto među njima zauzimaju takozvani svježi odjeli: odjel zelene tržnice, koji nudi velik izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjel mesa te odjel pekare. Svježi odjeli se svakodnevno opskrbljuju artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete.

Novitet u supermarketu Plodine Pula II je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode koji se peku u supermarketu, kako bi kupci u njima mogli uživati u najkraćem mogućem roku.

Kako bi kupci zaista mogli pronaći sve na jednom mjestu te tako uštedjeli vrijeme i novac, 35% asortimana čine proizvodi neprehrane i tu se može pronaći sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, bogat izbor igračaka i sve za najmlađe.

Asortimanska ponuda broji više od 15 000 proizvoda, a dio ponude čini i robna marka Plodine, koja obuhvaća preko 700 kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama.

Na dan otvorenja supermarketa Pula II organizirane su brojne aktivnosti.

Supermarket Plodine Pula II svakodnevno će raditi od 07 do 22 sata, od ponedjeljka do nedjelje, te od 07 do 21 sat nedjeljom.

Komentiraj