Plenković frustracije iskaljuje na novinarima, zastupnik dao do znanja što misli o tome i EPPO-u: Potpuni nonsens…

Autor:

11.03.2024., Zagreb - Predsjednik Vlade Andrej Plenkovic obisao je gradiliste Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljevic. Nakon obilaska, u nazocnosti predsjednika Vlade Andreja Plenkovica, ministar zdravstva Vili Beros, ravnatelj SAFU-a Dragan Jelic i ravnateljica Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljevic Alemka Markotic potpisali su Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Goran Stanzl/PIXSELL

Saborski zastupnik Damir Bakić rekao je u utorak kako je uloga Sabora oslabljena i da se to vidi iz djelovanja saborskih odbora.

“Saborski odbori su marginalizirani. Ali vrlo je teško s opozicijske strane u Saboru djelovati konstruktivno jer sve što smo u dobroj namjeri predlagali, sve je bilo glatko odbijeno, rijetki amandmani su bili prihvaćeni”, kazao je Bakić.

Podsjetimo, Andrej Plenković je na konferenciji za medije još jednom uvjeravao da EPPO nema nikakvu nadležnost u slučaju 3D snimanja pa je pozvao i DORH da se očituje o tom slučaju, ali i održao lekcije novinarima.

“Taj odnos prema novinarima na konferenciji je za žaljenje i neprimjeren. Meni se čini da se premijer i Vlada i drugi dužnosnici koji su komentirali tu situaciju sve se više zapliću u vlastite greške. Savršeno je jasno da je protagonist kriminalnih ili krajnje suspektnih radnji za obje situacije na Geodetskog fakultetu isti, a to je bivši dekan i njegovi suradnici. Iz aviona se vidi da te stvari ne mogu biti nepovezane, gdje prestaje nadležnost EPPO teško je suditi, ali je potpuni nonsens tvrditi da tu nema nikakve nadležnosti EPPO-a”, objasnio je Bakić.

OBRAČUN PREMIJERA S NOVINARIMA Kako ne razumijete da EPPO u Hrvatskoj postoji zahvaljujući meni?!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.