PLAVA NEDJELJA Boysi objavili plan za veliku proslavu naslova: ‘Nemojte dočekati prvake u birtiji na zadnjoj putnoj’

Autor:

11.05.2024., stadion Maksimir, Zagreb - SuperSport HNL, 34. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek.  Photo: Luka stanzl/PIXSELL

Foto: Luka stanzl/PIXSELL

Dinamo će danas na Maksimiru odigrati utakmicu posljednjeg prvenstvenog kola s Rudešom. Početak je u 17.30 sati, a nakon toga slijedi proslava naslova prvaka s navijačima na stadionu te na Trgu bana Jelačića.

‘‘Danas se spušta zastor na sezonu koja je i za nas i za klub bila posebna iz mnogo razloga. Ono po čemu će sezona 23/24 ostati zapamćena je svakako navijačka reakcija na turbulencije i probleme s kojima smo se susretali u borbi za obranu titule kao i konačni razlaz s raznim devijacijama koje su desetljećima opterećivala nas i sve druge navijače Dinama. Danas je dan za uživanje – prvo na stadionu pa poslije toga i na Trgu gdje ćemo proslaviti osvajanje sva tri domaća trofeja zajedno s igračima i klubom. Zaslužili smo!‘‘, objavili su Bad Blue Boysi na svom Telegram kanalu.

Dinamovi su navijači objavili i detaljne upute za sve koji danas dolaze na sjevernu tribinu Maksimira.

PRIJENOS NA YOUTUBEU Live kamera s igračima u autobusu. Pogledajte slavljeničku rutu

Evo kako su BBB zamislili slavljeničku nedjelju:

‘‘Pri izlasku igrača na teren dižemo koreografiju posvećenu novom naslovu prvaka. Prvake države nakon užasno teške i naporne sezone i za igrače i za sve navijače dočekaj kako spada – na tribini, ne u birtiji na zadnjoj putnoj ili u gužvi na ulazima na tribinu. Igrači pri izlasku trebaju vidjeti punu tribinu i rezultat napornog rada zadnjih par tjedana – budi dio scene za pamćenje.

OBUCI NAŠE BOJE!

Kod dolaska na sjevernu tribinu izbjegavajte nošenje boja naših protivnika i boja koje odudaraju od ostatka tribine (bijele, crvene, žute i ostale jarke boje nisu poželjne) – nosite tamne boje i uklopite se svojom pojavom u kolorit Dinamovog sjevera.

Ne kupujte “navijačke” stvari na mjestima koja nemaju veze s navijačima – time omogućavate zaradu preko leđa naše tribine i naše borbe da dođemo do ovog što sada imamo.

PRATI “ŠTANGU”!

Od ulaska na tribinu prati upute s razglasa i ponašaj se u skladu s njima. Ne započinji pjesmu na svoju ruku i utječi na druge oko sebe da to ne rade. Sve što se povede sa štange je ujedno i stav naše grupe, takve stvari se moraju shvatiti ozbiljno jer formiraju smjer u kojem grupa ide.

NE SNIMAJ!

Svaka utakmica je priča za sebe, prilika da doživiš nešto novo. Spremi mobitel u džep kad dođeš na tribinu i uživaj dok imaš priliku za to. Slikanje i snimanje na tribini nije dozvoljeno i bit će sankcionirano na licu mjesta. Sve koji dolaze na sjevernu tribinu molimo i da upozore onog tko snima da to ne radi.

NAVIJAJ!

Puno truda i novca je zadnjih par godina uloženo u razglas koji treba omogućiti da navijanje na sjevernoj tribini bude ujednačenije i glasnije. Sama konfiguracija tribine i velika udaljenost od terena dovoljna su prepreka da sami sebi ne stvaramo nove – pridruži se navijanju i sudjeluj u stvaranju atmosfere koja igrače gura naprijed i onda kad im ne ide najbolje.

Navijati nije sramota, budi glasan i potiči druge da te prate u tome!”, napisali su Boysi u uputama svojim članovima.

JAKIROVIĆ OSTAJE Zajec ga nahvalio pred Izvršnim odborom, prije otkaza Vlatki Peras

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.