Planirate li novu tetovažu? U modi su proljetni motivi

Autor:

Pixabay

Kad se tetovaža uvuče pod kožu, jednostavno je nemoguće ostati na samo jednoj. Oni kojima je tinta u krvi znaju o čemu pričamo. Svaki će euro viška staviti sa strane za tetovaže. Zbog njih će se i zaduživati, a zbog pravog tattoo majstora potegnuti i na kraj svijeta.

Razloga za novu tetovažu je bezbroj, a jedan od njih je i najšarenije doba godine, ono kojem smo na pragu, u kojem se život budi, iz kojeg frca radost. Možda ste rođeni proljeće, možda vam se u njemu nešto lijepo dogodilo ili vas jednostavno toliko diže i čini sretnima da ćete mu posvetiti svoju novu ljepoticu od tinte. U nastavku vam donosimo nekoliko ideja za proljetne tetovaže. Inspirirajte se i put pod noge, omiljenom tattoo majstoru.

Floralni motivi

Ništa ne simbolizira proljeće više od cvijeća, a ono, pak, izgleda vrlo ženstveno u obliku tetovaže na koži. Možede birat između jednog cvijeta ili kombinacije više njih, odnosno buketa u vibrantnim bojama. Šarene tetovaže su u modi.

 

Cvijeće na pravom mjestu

Kolikoje bitan motiv, toliko je bitno i gdje ćete ga pozicionirati. Umijeće je znati izabrati pravo mjesto za određenu tetovažu. Nježno cvijeće odlično pristaje nježnoj koži rebara, odmah ispod grudi,a još je efektnie ako ide u “kompletu” s tetovažom na ruci.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pis Saro🍃 (@pissaro_tattoo)

Za one koji uz floru vole i faunu

Ako vam je cvijeće preromantični motiv za tetovažu, tetovirajte najdražeg kukca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiffany Lai (@tifflai.tattoos)

Ptice

Cvrkut ptica u zoru prvi je vjesnik je proljeća baš poput visibaba i ciklama. Volite li ptice, eto sjajno motiva za tetovažu. Znamo, spadaju u faunu, no zaslužuju posebno mjesto. Barem ako se nas pita.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.