Madonna je otkrila tajnu trilogije svojih tetovaža, ali ne baš točno

Madonna je na  Instagramu objavila video na kojem se vidi kako tattoo umjetnik Elë Ramirez dodaje još jednu tetovažu, a potom i objasnila sve tri tetovaže.

Na snimci se vidi kako Madonna ispod svoje prve tetovaže, odnosno slova ‘LRDMSE’ koja predstavljaju njezino šestero djece, upisuje hebrejsku riječ za “poljubio” na zapešću. Također se na zapešću nalazi i tetovirano ‘X’ kao simbol vezan uz njezin album ‘Madame X’. Povodom zadnje, treće tetovaže je rekla: “Završavam trilogiju tetovaža koju sam planirala napraviti”.

Madonna, koja se posvetila i proučavanju kabale spomenula je da je tempirala treću tetovažu da se poklopi sa židovskim festivalom Hanuka, također poznatim kao Festival svjetla. “Završavajući trilogiju tetovaža odlučila sam napraviti ove godine tetovažu ‘poljubio’. Život je putovanje koje uklanja prostor između nas i čovječanstva“. Na kraju je rekla „Sretna Hanuka”

Na kraju videa vidi se Madonna koja pokušava tetovirati ‘X’ na vrhu ruke tattoo umjetnika Elë Ramireza. Madona je te svoje pokušaje tetoviranja opisala kao “užasne”, Elë Ramirez je snimio tetoviranje i djelovao zadovoljno rezultatom.

Zanimljivo da je vijest o njezinoj tetovaži prenio i izraelski internetski portal IsralelHayom.com i to pod naslovom „Madonnina nova hebrejska tetovaža možda ne znači ono što ona misli da znači“, te objasnili:

„Pop legenda može se pohvaliti novom tetovažom s natpisom “Ve’yishakhu”, što, kako kaže, znači “poljubac”, ali je preuzeto iz stiha Postanka koji se često tumači kao da je Ezav mrzio Jakova.“

Komentiraj