PEH! Nina Obuljen lajkala Milanovićevu objavu u kojoj bez zadrške proziva Butkovića

Autor:

Screenshot/Facebook/Nacional

Ministrica kulture Nina Obuljen lajkala je objavu predsjednika Zorana Milanovića u kojoj Milanović žestoko napada i ozbiljno optužuje njenog stranačkog kolegu ministra Olega Butkovića.

Među nešto više od četiri tisuće reakcija našao se i ‘lajk’ ministrice Nine Obuljen, piše Index. No čini se da je rekacija ministrice nakndano maknuta.

“Olja, ima li člana tvoje obitelji koji se nije okoristio državnim novcem od kad si ministar? Zna se već, braco bivši policajac s 25 godina je preko noći postao uspješni kamiondžija pa i veleposjednik skupog zemljišta uz more. Jasno, ako si brat HDZ-ovog ministra možeš kupovati i pomorsko dobro. Al nije Olja zaboravio ni oca.

Najprije je tata Butković od Ministarstva turizma dobio 110 tisuća kuna za obnovu svog kampa Povile, a onda je Oljino Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture dalo osam milijuna kuna za gradnju novog lukobrana u uvali Povile – direktno pred restoranom tate Butkovića.

Osam milijuna kuna državnog novca, Olja, potrošio si da bi obiteljska birtija više zarađivala. Jasno je da Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa ni u jednom slučaju nije našlo ništa sporno. Jer, država je HDZ-ovcima bankomat.

P.S. O lažima koje si napisao čujemo se kasnije, javim ti se iz Hrvatskog Zagorja s Uskrsne pištole”, napisao je Zoran Milanović.

 

MILANOVIĆ ‘UBIO’ BUTKOVIĆA ‘Osam milijuna kuna državnog novca, Olja, potrošio si da bi obiteljska birtija više zarađivala’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.