KRAVICU NE DIRAJTE! Butković: Zorane, što se tiče tvojih prijetnji, imam jednu molbu…

Autor:

Pixabay/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković oglasio se u nedjelju na svom Facebook profilu gdje je odgovorio na izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji mu je ranije poručio da će “ostati bez krčme, krave, kamiona…”.

Objavu prenosimo u cijelosti.

“Zorane, opet mi nisi odgovorio na pitanja. Gledam te i slušam i ne vidim Predsjednika Republike nego nervoznog glasnogovornika stranih financijskih moćnika. Zabrinut sam za tvoje zdravlje jer si se previše uznemirio zbog dva tako jednostavna pitanja. U njima, kao što dobro znaš, nikoga nisam imenovao, ali ti si danas sam rekao o kome misliš da se radi i zaprijetio meni i mojoj obitelji u ime nekoga koga očito jako dobro poznaš. Zabrinut sam za državu u kojoj Predsjednik Republike javno prenosi prijetnje ministru i njegovoj obitelji. Ako je i od tebe Zorane, previše je.

Kako mi nisi odgovorio na pitanja, dat ću ti još malo vremena da se sabereš i kažeš javnosti istinu. Čujem da si sutra na Braču pa bi bilo zgodno da se prisjetiš jesi li tamo bio u suspektnom društvu.

P.S. Što se tiče tvojih prijetnji da će mi tvoj rođak uzeti sve, imam jednu molbu za njega pa te molim da mu je preneseš. Uzmite mi sve samo mi kravicu ne dirajte“, poručio je Butković.

SAD JE GOTOV! Milanović poručio Butkoviću: ‘Ostat će bez krčme, krave, kamiona… Sve će mu uzeti!’

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.