Paulo Obradović: “Bol je teška, neugodna i neprestana. Ali, stisnut ću zube do kraja turnira”

Vaterpolski reprezentativac Paulo Obradović postigao je u subotu, u važnoj pobjedi protiv Srbije kojom su ‘Barakude’ osigurale četvrtfinale Olimpijskih igara u Tokiju, četiri pogodaka. Obradović je zaradio velike pohvale izbornika Ivice Tucka jer je igrao unatoč bolovima i ozljedi rebara.

“Bol je teška i neugodna, neprestana, ali stručni tim radi sve da me osposobi za utakmice. Trebat će duže da se oporavim, ali stisnut ću do kraja turnira. Možda izbornik odluči jednu utakmicu igrati bez mene”, izjavio je Obradović za HRT nakon susreta.

Dodao je da im se nakon Australije uvukla nesigurnost. “Poljuljali smo se, ali nakon Crne Gore smo stisnuli zube jer smo vidjeli da smo dobri, da je ono bio loš dan. Danas je bilo odlično, sve smo ispoštovali, s Markom na golu, bili smo raznovrsni u napadu… Srbija je olimpijski pobjednik pa možemo biti zadovoljni. Na turniru ima uspona i padova, izuzetno smo zadovoljni nakon onog šoka”, poručio je.

Obradović je bio član reprezentacije koja je u Londonu prije devet godina osvojila zlatnu medalju. “Ona generacija bila je nevjerojatno jaka fizički i plivački, posložena na svakom mjestu, ova isto ima prednosti, tu ima još igrača iz te generacije koja je pokazala neponovljivu dominaciju”, rekao je.

U četvrtfinalu je, kaže, puno opasnih ekipa. “Koncentrirat ćemo se na sebe. Nećemo kalkulirati, ići ćemo na prvo mjesto. Tko god da dođe u četvrtfinalu, bit će to, kako se kaže, utakmica koja gaće para”, zaključio je.

Hrvatska u ponedjeljak igra protiv Španjolske, a ta će utakmica odlučiti tko će osvojiti skupinu.

Komentiraj