Pastor Dr. Dwight K. Nelson

Sveučilišni profesor, pastor i poznati radijski i TV voditelj, Dr. Dwight K. Nelson, održat će od 29.09. do 07.10., u dvorani Blagoje Bersa zagrebačke Muzičke akademije, niz od devet besplatnih predavanja popularno-duhovne tematike, pod nazivom ‘Nova nada za nesigurnu budućnost’.

‘Tajna kostura’ naziv je prvog predavanja poznatog američkog duhovnog govornika, koje će se održati ovog petka (29.09.) s početkom u 19 sati u dvorani Blagoje Bersa. Popularni autor i voditelj zagrebačkoj će publici pokušati približiti biblijske i životne istine, a u prvome u nizu dotaknut će se teme postanka svijeta, kroz razmatranje dominantnih teorija i njihovih dokaza.

Poklon je to Kršćanske adventističke crkve zagrebačkoj publici, u povodu obilježavanja petstote obljetnice reformacije u svijetu.

Dr. Dwight K. Nelson glavni je pastor u Pioneer Memorial Church na Andrews sveučilištu u Michiganu, gdje ujedno predaje na teološkom fakultetu.

Autor je jedanaest knjiga duhovne tematike i voditelj na globalnom radijskom i televizijskom kanalu New Perceptions.

Zbog svojih dinamičnih predavanja na kojima uz pomoć primjera iz popularne kulture progovara o dubokim životnim pitanjima s kojima se susreće čovjek današnjice, pastor Nelson posebno je popularan među mladima, a velik broj njih očekuje se i u Gradu Zagrebu.

Predavanja u Muzičkoj akademiji koja će sudionike potaknuti na razmišljanje obuhvatit će teme poput konflikta dobra i zla na primjeru popularnih Ratova zvijezda pa sve do pitanja o smrti, sudbini, sudnjem danu, ali i novoj nadi.

Sudjelovanje na svim predavanjima je slobodno, a kako bi osigurali svoje mjesto, dovoljno je besplatno se prijaviti na stranici organizatora.

Raspored i opis svih predavanja, na kojima će nastupati i poznati zagrebački Gospel ansambl Agape, dostupan je na internetskoj stranici: novanada.hr.

Komentiraj