Ozzy Osbourne želi snimiti još jedan album i održati turneju unatoč lošem zdravlju

Autor:

Press

Ozzy Osbourne (74) otkrio je svoje planove za 2024. nakon nedavne operacije, koji uključuju snimanje još jednog albuma i koncertnu turneju.

Legendarni metal pjevač i bivši frontmen grupe Black Sabbath otkrio je u novom intervjuu da je počeo raditi na novoj ploči koju planira snimiti negdje početkom 2024. godine. U razgovoru za Metal Hammer otkrio je: “Nedavno sam snimio dva albuma, ali želim snimiti još jedan album i onda krenuti na koncertnu turneju. Sada tek počinjem raditi na albumu, a snimat ćemo početkom sljedeće godine. Želim si uzeti dovoljno vremena!”

U intervjuu se očekivano dotaknuo i svog zdravstvenog stanja odnosno posljednje operacije: “Mislim da sam sada gotovo s operacijama, hvala Bogu. Osjećam se dobro – samo se oteglo. Mislio sam da ću stati na noge prije nekoliko mjeseci, jednostavno se nisam mogao naviknuti na ovakav način života, stalno mi nešto nije u redu. Još ne mogu normalno hodati, ali me više ništa ne boli i operacija kralježnice prošla je odlično.”

Osbourne se osvrnuo na ovu posljednju operaciju nedugo nakon što joj se podvrgnuo kako bi popravio posljedice pada koje je pretrpio 2019. godine, a koja je izbacila metalne šipke koje su stavljene u njegovo tijelo nakon sudara s četverociklom 2003. godine. Početkom 2020. godine dijagnosticirana mu je i Parkinsonova bolest.

U srpnju ove godine je Ozzy Osbourne izvijestio o zdravstvenom stanju nakon što je otkazao svoj nastup na Power Trip festivalu. Tada je izjavio:  “Nažalost, tijelo mi govori da jednostavno još nisam spreman za nastup i previše sam ponosan što će prvi nastup koji napravim u gotovo pet godina biti polovičan”.

Ozzy Osbourne tada je najavio svoje povlačenje s turneje u veljači, otkazujući pritom zakazane datume turneje po Europi i Velikoj Britaniji. Kasnije istog mjeseca rekao je da se nada da će se ipak vratiti na pozornicu u nekom trenutku u budućnosti.

 

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.