Jason Momoa optužuje: “Ovo mora prestati, tretirani smo kao go***”

Čini se da se zahuktava rasprava koju je 1. srpnja pokrenuo glumac Ray Fisher kada je optužio redatelja Jossa Wheadona za neprofesionalno ponašanje na snimanju filma „Liga pravde“ (Justice League) iz 2017. godine. Fisher je u filmu „Liga pravde“ glumio Kiborga te je na Twitteru 1. srpnja objavio „Wheadonov tretman glumaca i tehničke ekipe na snimanju filma ‘Liga pravde’ bio je loš, nasilan, neprofesionalan i potpuno neprihvatljiv. To su mu omogućili, na mnogo načina, producenti Geoff Johns i Jon Berg“. Kompanija Warner Bros, koja stoji iza filma, prošli mjesec je navela kako istražuju Fisherove navode da bi 4. rujna objavili kako Fisher ne surađuje u istrazi, što je on demantirao. Međutim, sada se u ovu priču uključio glumac Jason Momoa koji je u filmu „Liga pravde“ glumio Aquamana, lika koji ga je proslavio, i koji je objavom na Instagramu podržao Fishera i zatražio istragu tog slučaja.

„Ovo sranje mora prestati, treba obratiti pažnju na Raya Fishera i sve one koji su iskusili ono što se događalo pod paskom Warner Brosa, stoga je potrebna prava istraga“, napisao je Jason Momoa koji nije naveo primjere neprofesionalnog ponašanja na snimanju filma „Liga pravde“. Umjesto toga, on se u nastavku objave referirao na animirani film „Frosty the Snowman“ u kojem će posuditi glas glavnom liku, a koji će producirati inkriminirani Geoff Johns i Jon Berg. „Mislim da je sjebano to što je, bez mog odobrenja, objavljena lažna objava vezana za Frostyja a kako bi se odvratila pažnja od Raya Fishera i priče kako smo tretirani kao govna na snimanju filma ‘Liga pravde’“, napisao je Momoa dodajući da je potrebno istražiti odgovorne te je objavio hashtag #IStandWithRayFisher.

Film „Liga pravde“ počeo je režirati Zack Snyder ali ga je napustio nakon obiteljske tragedije, te je režiju pri kraju preuzeo Joss Wheadon. Wheadon i producent Johns nisu se očitovali oko ovih optužbi dok ih je Berg demantirao.

U ponedjeljak, istog dana kada je Momao objavio svoje optužbe, na Twitteru se ponovo oglasio Fisher. On je napisao kako je kompanija Warner Bros angažirala „nezavisnu“ kompaniju kako bi istražila događaje, a oni izbjegavaju kontaktirati ključne svjedoke. Dodao je i kako su započeli, ali ubrzo i prekinuli, razgovore sa svjedocima koji terete bivše i sadašnje čelnike kompanije Warner Bros. Zatim je objavio kako mu se jedan od optuženih javio i ispričao mu se, te da se ne smije dozvoliti da se u istrazi razgovara samo s onima koji će podržati lažnu priču kompanije Warner Bros.

 

Komentiraj