OTPALA JOŠ TROJICA: Dalić o Omišu: “Ovo je bio praznik nogometa”

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak je u revijalnoj utakmici slavila protiv Omiša sa 5:0, na proslavi stote obljetnice osnutka tog kluba.

“Hvala Omišu i Dalmaciji na lijepoj dobrodošlici i lijepoj utakmici, došli smo s velikim veseljem. Najvažnije je bilo da se nitko ne ozlijedi, željeli smo biti profesionalni i korektni. Ovo je bio praznik nogometa”, rekao je nakon susreta izbornik Zlatko Dalić.

Dodao je kako sada počinje ozbiljan rad kako bi se pripremili za utakmicu protiv Walesa. “Vjerujem u sebe i svoj rad te u svoje igrače i vjerujem da ćemo pobijediti. Nemamo velikog izbora oko postave, ali naći ćemo najkvalitetnija rješenja. Bit će to zahtjevna utakmica, jedna od ključnih za plasman na Europsko prvenstvo, s ta tri boda bili bismo puno mirniji. No, Wales ima dobru momčad, čak i prema naprijed, ali moramo preuzeti ulogu favorita. I hvala osječkim navijačima na unaprijed rasprodanom stadionu”, poručio je.

U nedjelju će se reprezentaciji priključiti Mateo Kovačić, koji je ovog tjedna s Chelseajem osvojio Europa ligu, a naknadno će stići i Dejan Lovren, koji sutra u Madridu s Liverpoolom igra finale Lige prvaka. Ipak, nije sve blistavo. Naime, zbog ozljede su, nakon Ivana Rakitića i Ante Rebića, otpali i Vlašić, Rog i Bradarić.

Komentiraj