Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Osumnjičenoj za ubojstvo novorođenčeta istražni zatvor

Zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, 28-godišnjakinji iz Dubravca pored Klenovnika u Varaždinskoj županiji, koja je osumnjičena za usmrćivanje novorođenčeta, određen je istražni zatvor, navodi se u priopćenju iz Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu.

Općinski državni odvjetnik u varaždinskom Općinskom državnom odvjetništvu je, zajedno s varaždinskim policajcima, s nalogom sutkinje istrage Županijskog suda u Varaždinu, proveo pretragu u obiteljskoj kući hrvatske državljanke i to zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo usmrćenja.

Kako se ističe, postoji osnovana sumnja da je 28-godišnjakinja između 15. i 20. veljače ove godine u obiteljskoj kući u okolici Varaždina, počinila navedeno kazneno djelo.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 28-godišnjakinji istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Ranije u nedjelju zamjenik državnog odvjetnika i glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu Darko Galić izjavio je da je osumnjičena žena trenutno hospitalizirana.

Komentiraj