Goran Kovacic/PIXSELL

Osumnjičeni za premlaćivanje djevojke kod Rijeke doveden na sud

Na Prekršajni sud u Rijeci u nedjelju je u lancima doveden 26-godišnjak, koji je osumnjičen da je u noći s četvrtka na petak pretukao djevojku ispred noćnog kluba u Viškovu kod Rijeke.

30.12.2018. Rijeka – Privodjenje 26-godisnjaka optuzenog za nasilje nad djevojkom ispred nocnog kluba u Viskovu.
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Na sudu su bile i dvije djevojke, a, kako neslužbeno doznaje HRT, riječ o žrtvi i njezinoj prijateljici. Treći svjedok, zaštitar u klubu, nije došao na ispitivanje pa će se sutra u podne održati nova rasprava, nakon čega će biti donijeta konačna odluka.

Kako su ranije poručili iz policije, 26-godišnjak je u posljednjih desetak godina procesuiran za počinjenje više prekršajnih i kaznenih djela. Muškarac je jučer uhićen, a dok ga je policajac prvi put privodio na sud, opsovao je u kamere RTL-a koje su ga snimile.

Sudac Prekršajnog suda rekao je da 26-godišnjak poriče za sve za što ga se tereti.

Svjedok događaja je ispričao medijima da je 26-godišnjak dvaput glavom djevojke udario u asfalt. 19-godišnja djevojka je ostala ležati na cesti gdje ju je i pronašla policija, a hitna pomoć je, prema riječima svjedoka, došla tek sat vremena nakon što je nasilnik prebio djevojku. 19-godišnjakinji su u bolnici konstatirane lakše ozlijede.

Komentiraj