“Oliver je bio omiljen među susjedima. Uvik bi lipo pozdravija kad bi iša uza skale. Često je tu u dvoru s dicom igra nogomet. Uvik je bija vesel. Nije se ponaša ka neka zvijezda”, ispričala je za 24sata Oliverova susjeda sa splitskih Gripa.

Tu danas živi Oliverov nećak Marko, a do početka 80-ih živio popularni pjevač s obitelji.

11 i pas vučjak u stanu od 90 kvadrata. Živjeli su tamo tako njegov otac Marko, majka Kate, Oliver sa suprugom Vesnom, Oliverov brat Aljoša i njegova obitelj. Šestero odraslih i petero djece. Aljošino dvoje i Oliverov sin Dino, tad 4,5 godišnjak i 1,5 godišnji blizanci Damir i Davor.Obitelj Dragojević dobila je kasnije stan od grada i preselila u Tolstojevu.

“Sićam se da smo došli jednom k njemu na kavu, njegov prijatelj, zlatar s Pjace, i ja. Vesna nam je išla napravit kavu. Oliver je naručija kuvalo iz Švedske. Gledam ja to prozirno staklo i mislim se kako će nam na tom skuvat kavu”, rekao je susjed za 24sata.

Nastavlja kako su Oliverova djeca s njegovim sinom išli u školu. Na informacijama je redovito viđao Vesnu.

“Oliver je bio strašno šarmantan. Uvijek vesel i nasmijan i spreman za šalu. Nikad se nije idija. Nikad ništa loše nije govorija o drugima. Otiđite do njegovog prijatelja zlatara na Pjaci. On se s njim družija”, dodaje.

“Oliver je piva s dušom i ima je dušu. Bio je mali, a velik”, rekla je zlatarova supruga.

U Slavićevoj je proveo posljednje godine života. U obližnjoj pekari znao je kupovati brački kruh i francuz.

“Bio je jednostavan čovik, iz naroda. Uvik bi se lipo javija”, kazala je prodavačica.

Komentiraj