Sudac istrage osječkoga Županijskog suda prihvatio je u srijedu popodne, nakon provedenog ročišta, prijedlog osječkoga Županijskoga državnog odvjetništva i osumnjičeniku za ubojstvo maloljetne djevojke u Koški, u blizini Našica, odredio jednomjesečni istražni zatvor, izvijestio je taj sud.

Glasnogovornik suda Miroslav Rožac rekao je za Hinu kako mu je istražni zatvor određen zbog opasnosti od ometanja istrage i utjecaja na svjedoke, težine kaznenog djela i posebno teških okolnosti u kojima je ono počinjeno, a za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora.

Osumnjičenoga 23-godišnjaka DORH tereti za kazneno djelo teškog ubojstva, to jest da je 6. studenoga 2016. u Koški na okrutan i podmukao način i iz bezobzirne osvete nožem usmrtio 17-godišnju djevojku.

Osječko-baranjska policija izvijestila je jučer kako se osumnjičenika tereti da je, nakon kraće verbalne prepirke, žrtvi više puta zadao ubodne i rezne rane hladnim oružjem te kako je, s obzirom na to da je s djevojkom bio u određenoj vezi, motiv ubojstva najvjerovatnije ljubomora.

Komentiraj