ODGOVOR ‘MOTIVATORU’ PLENKOVIĆU Raspudić ukazao na jednu zanimljivu stvar i poručio: Hvala mu na reklami!

Autor:

02.04.2024., Zagreb - U sjedistu MOST-a Nikola Grmoja i Nino Raspudic odrzali su konferenciju za medije Photo: zeljko Hladika/PIXSELL

zeljko Hladika/PIXSELL

“Svi su za institucionalnu pomoć. Devet zastupnika, prije su za Vrapče nego za Gornji grad…” – tako, između ostalog, govori predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković o zastupnicima Mosta.

U tom polusatnom monologu, Plenković je izvrijeđao i Ninu Raspudića. “…Onaj Raspudić, isto teški prevarant… to je isto sramota, znači čovjek je izrod koji nema veze s nama, koji je ljevičar, možda je neki rod, tazbina Draganu Čoviću, koji se od njega distancirao kad je čuo o čemu se radi. Oni lažu, mažu da su oni neka desna opcija. Ta desna opcija nema ništa, apsolutno ništa. Njima je cilj samo ideološki moratorij”, rekao je, između ostalog, Plenković.

U razgovoru za naš portal, Nino Raspudić kazao je da u pravilu ne bi komentirao nečije tajno snimljene privatne razgovore, ali ovdje je očito riječ o motivacijskom govoru u kojem Plenković “objašnjava” velikom broju HDZ-ovaca političku scenu i perspektive.

“Zgodno je kako opet ima krtice u vlastitim redovima jer je netko od njih ovo snimio i distribuirao. Umjesto suvislih argumenata kojima bi svoje uvjerio u slabost političkih protivnika slušamo Plenkovićevo nepovezano baljezganje i tračanje, mi smo tako ‘bolesnici’, ‘luđaci’, dakle izvan smo prostora razumskog pa ni ne zaslužujemo argumente”, rekao je.

POSLUŠAJTE OVO! BOLESNICI, IZROD… Plenković izvrijeđao Mostovce: ‘Svi su za institucionalnu pomoć!’

Osvrnuo se Raspudić i na Plenkovićevu tvrdnju da je ljevičar. “Kakvo je Plenkovićevo mišljenje o inteligenciji HDZ-ovaca svjedoči to što ih pokušava uvjeriti, opet bez ikakvog argumenta da sam ja, eto, ljevičar. Nakon više od petnaest godina  mog redovnog publiciranja u tisku (objavljeno u četiri knjige) i višegodišnjeg redovnog komentiranja na televiziji politike i društva s konzervativnih pozicija, ispaliti da sam ljevičar je kao da nekoga tko godinama svakodnevno javno priprema i jede meso nazovete vegetarijancem”, rekao je.

Posebno je zabavno, dodaje, kako je Plenković razotkrio da i dalje redovito komunicira sa Stipom Gabrićem Jambom, koji je nedavno osuđen za zatvorsku kaznu.

“Ukratko, hvala mu na ovoj reklami u samom finišu kampanje“, zaključio je Raspudić u razgovoru za nacional.hr.

PRIZVUCI RASIZMA Ekskluzivno objavljujemo dio snimke u kojoj Plenković optužuje Milanovića, Nacional i još četiri medija za urotu

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Condor Ito

prije 2 mjeseca

Ako netko treba u Vrapče, to je prije svega g. AP !!! U ovih par dana prije izbora potpuno je izgubio kontrolu koja se očekuje na visokoj dužnosti. Meni se čini da je teško bolestan, i da bi za vlastitu dobrobit najbolje bilo da se sam prijavi na liječenje.