Odbrojavanje do prvog zagrebačkog izdanja Le Diner en Blanc

Le Dîner en Blanc

Sve je spremno za prvi regionalni Le Diner en Blanc.

I dok se polako odbrojavaju dani do početka najposebnije večere na svijetu, vrijeme je da se pripreme elegantne bijele odjevne kombinacije te maštovita košara s ukusnim poslasticama.

Premijerno zagrebačko izdanje večere u bijelom na rasporedu je u četvrtak (14.09.), počinje u 20 sati mahanjem bijelim ubrusima, a točnu lokaciju gosti će saznati samo sat vremena prije okupljanja. Oni koji još nisu osigurali svoje mjesto razveselit će vijest da to još uvijek mogu učiniti na službenoj stranici zagreb.dinerenblanc.com/registirajte, ali samo do ponedjeljka (11.09.) kad se službeno zatvara registracija. Online kupnja košara i pića moguća je do utorka (12.09.).

Ono po čemu je ovaj piknik poznat je i zabavni spektakl koji često uključuje nastupe poznatih glazbenika i najboljih svjetskih DJ-a, performanse akrobata i plesača te veličanstveni vatromet, a organizatori su spremili posebna iznenađenja za prvo zagrebačko izdanje.

Podjsećamo, bijelo, bijelo i samo bijelo modno je pravilo ove večere, a to znači da nisu dozvoljene boja ebanovine, boja vrhnja, ljuske jajeta, prljavo bijela i ostale nijanse koje nisu čisto bijele. Jedine prihvaćene boje su srebrna i zlatna za modne dodatke.

Tshirt majice, topići, sportske cipele i japanke su strogo zabranjene, baš kao i šilter kape, kratke hlače i bermude. Organizatori preporučuju da se za prijevoz opreme koriste ručna kolica, a u slučaju kiše dobro bi bilo imati i kabanicu ili kišobran u, naravno, bijeloj boji ili prozirnoj varijanti.

Kako bi se u potpunosti mogli posvetiti uživanju, organizatori su pripremili i mogućnost online kupnje košare s delikatesama koje će pripremiti vrhunski chefovi poznatih zagrebačkih restorana Baltazar, Okrugljak, Dubravkin put, Basta i Spoon. Za sve one koji nemaju potrebnu opremu oduševit će vijest da je također mogu unajmiti.

Nije dozvoljena konzumacija piva i ostalih žestokih pića, kao ni donošenje vlastitih vina i pjenušaca. S obzirom na to da se radi o elegantnom događanju, organizatori savjetuju svim gostima da ne pretjeruju s alkoholom.

Organizirani autobusi će u unaprijed određeno vrijeme obilaziti dogovorena stajališta u gradu i prevoziti posjetitelje do tajne lokacije gdje će se piknik održati, a za povratak će se pobrinuti taksiji koji će čekati na improviziranom stajalištu kod lokacije.

Više informacija na internetskoj stranici zagreb.dinerenblanc.com, Facebook stranici DinerEnBlanc.Zagreb te na Instagram profilu dinerenblanczagreb uz hashtagove #dinerenblanc #dinerenblanczagreb #debzagreb2017 #debzagreb.

Komentiraj