Obožavate ‘Yellowstone’ i chefa Gatora? Objavljena je kuharica s ranča obitelji Dutton

Autor:

Paramount

Prije nego što je Gabriel Guilbeau izabran za ulogu kuhara Aligatora u seriji ‘Yellowstone’, radio je kao chef na setu serije. Igrom sudbine, Gator je ubrzo izbačen iz cateringa kako bi postao lik u seriji.

Kao osobni kuhar obitelji Dutton (na čelu s patrijarhom kojeg glumi Kevinom Costnerom), Gator je poznat po svojim jelima inspiriranim cajunom i domaćoj hrani. Sada, Gator iz stvarnog života priprema neke nove recepte inspirirane emisijom za ‘Yellowstone: Službena obiteljska kuharica Dutton ranča’. Kuharica sadrži više od 55 recepata koji nisu veganski ili napravljeni od pšenične trave.

U kuharici se nalaze jednostavna i ukusna domaća jela, uključujući ‘Rip’s Fry Bread’ s kajganom i slaninom, ‘Beth’s Cheesy Hamburger Mac Casserole’, ‘Rancher’s Chicken and Biscuit Dumplings’.Tu su i brojni recepti za jaka pića, kao što su ‘Bethin smoothie’.

Kuharica sadrži i korisne savjete za kuhinju, kao što su kako napraviti savršenu dimljenu svinjetinu, kako kekse učiniti izuzetno rahlima i još mnogo toga.

Amazon

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.