NOŽ U LEĐA 3 Daniel Craig neprepoznatljiv je s dugom kosom u novom nastavku hit franšize

Autor:

Promo

Rian Johnson, redatelj prva dva filma „Nož u leđa“, objavio je na društvenoj mreži X fotografiju s prvog dana snimanja trećeg dijela ove uspješne franšize koji će se zvati „ Wake Up Dead Man”. Na toj fotografiji je Daniel Craig kao detektiv Benoit Blanc odjeven u trodjelno odijelo. Međutim, ono što je iznenađujuće jest da ćemo u trećem dijelu vidjeti Craiga odnosno Blanca s dugom kosom.

Daniel Craig je jedini glumac koji povezuje sva tri dijela ove franšize jer se ostali glumci mijenjaju. Tako će u trećem dijelu glumiti Josh O’Connor, Cailee Spaeny, Andrew Scott, Kerry Washington, Glenn Close, Jeremy Renner, Mila Kunis, Daryl McCormac, Josh Brolin i mnogi drugi. Ostali detalji o filmu su nepoznati. U svibnju je Johnson objavio naziv filma koji će se slijedeće godine naći u kinima. U objavljenom 45-sekundnom videu Daniel Craig kaže „U početku su se pojavili noževi. Onda, gle, staklo se razbilo. Ali moj najopasniji slučaj do sada će biti otkriven“.

Johnson je na društvenoj mreži X napisao „Volim sve o whodunnits, ali jedna od stvari koje najviše volim je koliko je taj žanr fleksibilan. Postoji čitav tonski spektar od Carra do Christieja, a istraživanje tog raspona jedna je od najuzbudljivijih stvari u snimanju filmova o Benoitu Blancu. Upravo ćemo krenuti s produkcijom trećeg, i vrlo sam, vrlo uzbuđen što mogu podijeliti naslov, koji daje malu naznaku u kojem smjeru ide.”

„Wake Up Dead Man” je film kojeg će distribuirati Netflix u sklopu ugovora po kojem je najveća streaming platforma platila 450 milijuna dolara za prava na prikazivanje drugog i trećeg dijela.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.