Glumačka ekipa filma “Nož u leđa” neće se vratiti na snimanje nastavaka

Prije nekoliko dana objavljeno je kako je streaming platforma Netflix otkupila prava na snimanje dva nastavka filma „Nož u leđa“ (Knives Out) i to za nevjerojatnih 450 milijuna dolara. Ujedno je objavljeno kako će redatelj Rian Johnson režirati i nastavke dok će Daniel Craig ponoviti ulogu privatnog istražitelja Benoita Blanca. Međutim, Jamie Lee Curtis, koja je u filmu glumila Lyndu Drysdale, kći ubijenog pisca Harlana Thrombeya (Christopher Plummer), objavila je na Instagramu kako se nitko od članova obitelji Thrombey neće pojaviti u nastavku filma „Nož u leđa“.

„Da raščistimo glasine, obitelj Thrombey je na obiteljskom savjetovanju gdje joj je terapeut sugerirao da se ubuduće drže podalje Benoita Blanca“, napisala je Jamie Lee Curtis koja je uz dosta šale pojasnila što se događa s ostalim članovima obitelji te je na kraju dodala „NITKO od nas neće se pridružiti gospodinu Blancu u Grčkoj. Kao glasnogovornica obitelji želim autorima filma sve najbolje u njihovom novom poslovnom potezu“.

Kako je objavio portal Deadline,  drugi dio filma „Nož u leđa“ počinje se snimati 28. lipnja u Grčkoj kada ćemo saznati tko će još glumiti pored Daniela Craiga u toj franšizi. Film „Nož u leđa“ snimljen je za 40 milijuna dolara a u kinima diljem svijeta zaradio je 311 milijuna dolara. Nedavno je pokrenuta neka vrsta aukcije na kojoj su se streaming platforme Apple+, Amazon Prime i Netflix natjecale tko će otkupiti prava na snimanje nastavaka. Na kraju je kao pobjednik izašao Netflix koji će na ovaj način stvoriti novu filmsku franšizu.

Komentiraj