FOTO: Novom kampanjom Grubić design obilježava 30 godina izrade nakita

Mare Milin

Novom kampanjom Grubić design obilježava 30 godina iskustva u izradi nakita.

Brojne kolekcije slijedile su svevremenski koncept od ulične mode do ekstravagancije, a takva je i nova kampanja ‘ŠEST LICA GLUMICE NINE VIOLIĆ’.

“Želimo naglasiti kolika je moć i uloga nakita kod svakog stylinga. Svaki novi komad stvaran strašću i nestrpljenjem izazov je kako za nas, tako i za naše klijente. Koliki je njihov usud i do koje mjere žele biti drugačiji.

Za naše kampanje posebno su zanimljivi plesači i glumci, koji na najbolji način pokretom i karakterom prenose našu poruku, inspiraciju kroz nakit.

Različitost nas čini posebnima, tako da smo za novu kampanju kroz objektiv fotografa upoznali glumicu kroz različite uloge. Njene transformacije pravo su bogatstvo profesije, a kostimi i nakit dio su njenih snova”, rekli su Mladen i Petar Grubić.

Stalne kolekcije Grubić designa:

  1. Elizabetanski (biseri i medaljoni)

2. Barok (venecijanski kristal i mesing)

3. Tradicija (staklene perle sa elementima paške čipke)

4. Kapsula budućnosti(kovane kravate i obruč narukvice)

5. Grace Jones (murano staklo sa specijalnim efektom raspucane terakote)

6. Džungloidi (koža, poludrago kamenje, korijenje tropskih biljaka)

Galerije: Zagreb, Šibenik, Cres, Novalja, Pag i uskoro Split

www.grubic-design.hr

“Ne robujemo hirovitim modnim kretanjima, dizajnom želimo osigurati dostupnost nakita široj populaciji, a mlađim generacijama omogućiti eksperimentiranje u građenju svog stila. Slavimo samo posebnost – biti drugačiji”, rekao je Mladen Grubić.

“Prvo, obožavam njihov nakit, volim tu različitost i nedoslovnost, pružili su mi mogućnost da se svaki put ufuram u neku potpuno drugu ulogu, a to je meni uvijek gušt. Posebno zato što me fotkala Mare Milin s kojom uživam raditi vec preko 20 godina, snimanje s njom se ne propušta, to je jednostavno lunapark”, izjavila je Nina Violić.

“Danas kada predajem ove vizuale, znam da ih je šest. A trebao je biti neki drugi broj. Ali, ništa nije slučajno. Htjela sam da Nina Violić na ovim fotografijama bude glumica, ali i da se kroz dvojnost tragedija-komedija kazališnog principa prozire ona kao osoba. S njom je to neminovno. Ona je jedna od privatno najjačih osobnosti hrvatskog glumišta. Ponekad te strah od te njene osobnosti kolika je (smijem se, jer je poznam dobrih 20 godina). Nakit, Grubići, njihove vizije, vizije poredane na stolu, a onda ti snažni komadi na snažnoj osobi. Sam taj nakit ima snažnu osobnost. Imaju je i Petar i Mladen”, prokomentirala je Mare Milin.

Nakit: dizajnerski dvojac otac i sin Mladen i Petar Grubić

Model: glumica Nina Violić

Foto: Mare Milin

Asistent Foto: Milan Krkač

Hair: Mijo Majhen

Make up: Nikolina Gega

Snimljeno: Studio Korito, Katran

Komentiraj