NOVI POTRES U HAJDUKU Pavić odustao od kandidature za predsjednika?

Autor:

22.03.2023., Zagreb - Odrzana konferencija za medije povodom najave ovogodisnjeg izdanja automobilistickog WRC Croatia Rallyja. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Nadzorni odbor Hajduka jučer je, zbog niza loših rezultata, smijenio predsjednika Lukšu Jakobušića, a njegovu funkciju privremeno će obnašati Marinka Akrap. 

Na konferenciji za medije NO je obrazložio razloge Jakobušićeve smjene, te su najavili da će novi predsjednik biti imenovan kroz mjesec dana “kada dovrši sve svoje poslove koje ima”. Odmah se počelo nagađati o kome bi moglo biti riječ, ali NO nije htio izlaziti s imenom u javnost.

Ipak, kasnije tijekom jučerašnjeg dana doznalo se da bi to mogao biti Josip Pavić, proslavljeni bivši vratar Barakuda i trenutni državni tajnik u Ministarstvu sporta i turizma.

SA SUZAMA U OČIMA Emotivan oproštaj Karoglana i Jakobušića s igračima: Na odlasku rekli samo jednu riječ

NO je na konferenciji za medije istaknuo kako već mjesec dana imaju spremnu Jakobušićevu zamjenu, no čini se kako bi im sav taj posao mogao biti uzalud jer je Pavić svoju kandidaturu – povukao!?

Naime, nastao je problem jer Torcida i udruga Naš Hajduk ne žele za predsjednika kluba nekoga tko dolazi iz političkog kruga. Naš Hajduk se već godinama bori za to da klub na svaki način bude odmaknut od politike, a Paviću očito ne pomaže ni činjenica da nije član niti jedne stranke, već je na mjesto državnog tajnika stigao isključivo na izravni poziv ministrice.

Pokažu li se ove tvrdnje točnima i Pavić odustane od želje da bude predsjednik Hajduka, NO bi se mogao naći u puno većem problemu nego što se to mislilo. Smijenili su jednog od ključnih ljudi u radu i funkcioniraju kluba, a nemaju spremnu zamjenu za njega. Na konferenciji za medije rekli su da imaju i plan B, a izgledno je da će im to biti jedina preostala opcija.

SAVEZ BEZ MILOSTI Hajduk zbog divljanja Torcide na Poljudu dobio jednu od najtežih kazni u povijesti HNL-a

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.