Novi live album i film grupe New Order „Education Entertainment Recreation“

‘Education Entertainment Recreation (Live at Alexandra Palace) bit će objavljen 7. svibnja u raznim formatima: 2CD audio, 2CD audio plus film na BluRayu i trostruki vinil LP. Također će biti dostupan i limitirani komplet boksova koji sadrži sve formate s knjigama i umjetničkim grafikama.

Kao najavu ovog izdanja New Order su objavili video s izvedbom pjesme ‘The Perfect Kiss’ s novog albuma i filma. “Svi smo nedavno prošli teška vremena, ali stvari se sada polako otvaraju i jedva čekamo da se vratimo svirkama uživo”, rekli su tim povodom.

Album i film snimljeni su na njihovom koncertu 2018. u londonskoj palači Alexandra Palace što je ujedno bio i njihov jedini nastup te godine, a trajao je dva sata i 20 minuta tijekom kojih su izvodili svoje najveće hitove, pjesme sa posljednjeg album ‘Music Complete’ kao i pjesme grupe Joy Division.

“Uvijek uživamo u našim koncertima, ali taj show u Alexandra Palace bio je poseban“, izjavili su članovi grupe New Order za NME. „Publika je bila nevjerojatna te noći, kao što vidite iz reakcije kad smo započeli ‘Perfect Kiss’. Svi smo nedavno prošli teška vremena, ali stvari se polako otvaraju i jedva čekamo da se vratimo svirkama uživo. Ne postoji baš ništa poput osjećaja kada ste na pozornici i povezujete se s brojnom publikom, a mi se stvarno radujemo sljedećem velikom showu u Manchester Heaton Parku ovog rujna.”

 

Komentiraj