Novi broj Zg Newsa na web adresi: zagrebnews.hr

Zbog pandemije koronavirusa i popratnih mjera i preporuka Nacionalnog stožera Civilne zaštite, dvanaesti broj Zg Newsa, najtiražnije novine u Hrvatskoj, neće biti distribuiran u tiskanom izdanju, već ga možete besplatno pročitati na web adresi: zagrebnews.hr.

U novom broju pročitajte kako Grad Zagreb planira sanirati više od 7000 objekata koji su stradali u jakom potresu koji je u nedjelju pogodio glavni hrvatski grad i okolicu.

Psihijatar Herman Vukušić savjetuje kako lakše prebroditi četrnaestodnevnu izolaciju u kojoj je, zbog sumnji u zarazu koronavirusom, više od 15.000 Hrvata. Zlata Šulić, predsjednica Sindikata trgovaca Hrvatske, objašnjava zašto su trgovkinje i trgovci heroji u ovim vremenima borbe protiv pandemije. Pročitajte reportažu iz malog pogona zagrebačkog URIHO-a čije radnice rade punim kapacitetom kako bi izradile dovoljan broj traženih zaštitnih maski po najnižim cijenama.

Zg News donosi i važne informacije o novim uputama prilikom sahrana, a predstavlja i entuzijaste koji na stranici na Facebooku ‘Zagreb kakav je bio nekada’ objavljuju nikad viđene fotografije starog Zagreba te okupljaju 60.000 pratitelja.

Besplatno pročitajte novi Zg News na web adresi: zagrebnews.hr

Komentiraj