facebook.com

VIDEO: Nina Kraljić održava koncert u velikom pogonu Tvornice Kulture

Nina Kraljić Kvintet će po prvi put održati koncert u zagrebačkoj Tvornici Kulture.

Glazbeni program naziva ‘Zaljuljali smo svijet’ grupa će izvesti 29. ožujka. Publiku očekuje Nina Kraljić u najboljem izdanju, s novim članom benda i novim aranžmanima.

“Odlučila sam program koncerta nazvati upravo po svom prvom singlu, koji je obilježio moj glazbeni početak i najavio moj debitantski album ‘Samo’. Pjesma ‘Zaljuljali smo svijet’ iznimno mi puno znači kao putokaz i dokaz novog stvorenog stila na hrvatskoj glazbenoj sceni sa snažnom porukom ne odustajanja od vlastitih snova i vizija”, rekla je glazbenica koja najavljuje mistično putovanje različitim glazbenim žanrovima unutar vlastitih skladbi.

Poslastica večeri bit će njezin zadnji dark wave, electronic single “Lava” s kojim je imala impresivan scenski nastup na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Za kraj će zaokružiti priču svojim poznatim obradama, a priprema i nekoliko iznenađenja.

Članove njenog benda čine gitarist Miroslav Gugić, udaraljkaš Marko Šturman, violončelistica Ljerka Končar te najnoviji član benda Pavle Kladarin na klavijaturama.

Komentiraj