Nered i Stoka dovode goste na veliki koncert u Domu sportova

Samir Ceric Kovacevic

Manje od mjesec dana ostalo je do prvog velikog zajedničkog koncerta proslavljenog hip hop tandema Nereda i Stoke. Spektaklu za pamćenje, kojeg pripremaju u subotu (06. listopada) u Domu sportova, pridružit će se brojni kolege, akteri s kojima su prije 15 godina gradili hip hop scenu na ovim prostorima.

Među predstavljenim gostima su Target i General Woo, velikani iz kultnog dvojca ‘Tram 11’ te Bizzo i Baby Dooks, opaki igrači poznati i kao ‘Bolesna braća’. Još na prvijencu ‘Spremni za rat’ (1999.), koji slovi za jedan od najkontroverznijih i najtvrđih albuma regionalnog hip hopa, ističu se suradnje s Baby Dooksom i Bizzom na nekolicini pjesama, a singl “Ekipa 90-ih” kojeg je Stoka snimio u suradnji s General Woo-om i Bizzom, prikupio je više od tri milijuna Youtube pogleda.

Neredu i Stoki pridružit će se i gosti s kojima su gradili svoje solo karijere. Stižu tako Zaprešić Boys, ekipa s kojom je Nered snimio nekoliko navijačkih uspješnica među kojima je svakako najveća suradnja na hitu “Srce vatreno“, dok će se Stoki na pozornici pridružiti neprikosnovena diva Josipa Lisac s kojom je ostvario fantastičnu kolaboraciju na “Ritam grada“. Podršku beatovima davat će DJ Tom Polo, a za zagrijavanje nastupaju rap grupe ONI i Dregermajster Crew.

Komentiraj